Povezane vesti
Taki se teško razboleo nakon Majinog ulaska u Elitu 9: Nije ustajao iz kreveta, sada otkrio sve
Telegraf 19.09.2025
Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki ozbiljno se razboleo otkako je njegova mezimica ponovo kročila u Belu kuću u Šimanovcima. On je otkrio kako se oseća dok je Maja u Eliti 9: - Tri dana nisam ustao iz kreveta, sve me steglo. Razboleo sam se… »
Taki se razboleo nakon što je maja ušla u Elitu 9: "Tri dana nisam ustao iz kreveta, sve me sastavilo"
Blic 19.09.2025
Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki se ozbiljno razboleo nakon što je svoju ćerku ispratio u Zadrugu 9 Elitu. - Tri dana nisam ustao iz kreveta, sve me steglo. Razboleo sam se, izgleda da mi je pao imunitet. Juri, džakove, haos oko ulaska je… »
Vesti dana »
Nastavljeni sukobi na Bliskom istoku, Tramp razmatra smanjenje vojnih operacija
Serbian News Media pre 29 minutajoš 34 povezane
Lučić (Telekom): Locirali smo hakera koji nam je ukrao deo podataka, sistem nije bio ugrožen
Beta pre 39 minutajoš 18 povezanih
Hladno jutro sa mrazom, tokom dana promenljivo oblačno uz sunčane intervale
Glas Zaječara pre 2 satajoš 17 povezanih
Policija otkrila internet prevaru – preko investicione platforme građanima uzeli višemilionske iznose
RTS pre 19 minutajoš 13 povezanih
21. dan rata na Bliskom istoku: Tramp najavljuje „smirivanje operacija“, Iran gađao bazu „Dijego Garsija“ u Indijskom okeanu
Nedeljnik pre 1 satjoš 12 povezanih