Povezane vesti
Taki se teško razboleo nakon Majinog ulaska u Elitu 9: Nije ustajao iz kreveta, sada otkrio sve
Telegraf 19.09.2025
Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki ozbiljno se razboleo otkako je njegova mezimica ponovo kročila u Belu kuću u Šimanovcima. On je otkrio kako se oseća dok je Maja u Eliti 9: - Tri dana nisam ustao iz kreveta, sve me steglo. Razboleo sam se… »
Taki se razboleo nakon što je maja ušla u Elitu 9: "Tri dana nisam ustao iz kreveta, sve me sastavilo"
Blic 19.09.2025
Otac Maje Marinković, Radomir Marinković Taki se ozbiljno razboleo nakon što je svoju ćerku ispratio u Zadrugu 9 Elitu. - Tri dana nisam ustao iz kreveta, sve me steglo. Razboleo sam se, izgleda da mi je pao imunitet. Juri, džakove, haos oko ulaska je… »
Vesti dana »
(Video, foto) Na Horgošu ni gužvi ni kolona: Evo kako funkcioniše start EES sistema na granici sa Mađarskom. Ovo je radno vreme zbog praznika.
Dnevnik pre 59 minutajoš 34 povezane
UN: Liban u krizi s hranom, rat u Iranu remeti snadevanje
Pravo u centar pre 54 minutajoš 32 povezane
(Foto, video) "Spremite zalihe vode i hrane!" Srbi satima zarobljeni na granici sa Hrvatskom, pogledajte ove slike, koloni se ne vidi kraj
Blic pre 19 minutajoš 25 povezanih
EU razmatra smanjenje pomoći Srbiji do 1,5 milijardi evra zbog (ne)demokratije
Jugmedia pre 2 satajoš 21 povezana
Ministar kulture Nikola Selaković uputio vaskršnju čestitku patrijarhu Porfiriju
Kurir pre 39 minutajoš 22 povezane