Повезане вести

Жика Јакшић прекинуо нагађања, рекао дијагнозу: Лекари су пронашли нешто мало у дубини мозга

Жика Јакшић прекинуо нагађања, рекао дијагнозу: Лекари су пронашли нешто мало у дубини мозга

Хелло пре 8 сати
Жика Јакшић пре два месеца имао је мождани удар. Медији су свашта нагађали, а аутор и водитељ емисије "Никад није касно" одлучио је да се повуче из јавности и посвети свом опоравку. На одушевљење свих, ових дана се вратио на… »
Жика Јакшић открио први симптом можданог удара: Чим сам то приметио позвао сам возача

Жика Јакшић открио први симптом можданог удара: Чим сам то приметио позвао сам возача

Стори пре 13 сати
Жика Јакшић пре три месеца доживео је мождани удар, због чега се повукао из јавног живота и потпуно посветио опоравку. Током тог периода Јакшић је избегавао јавне догађаје и професионалне обавезе, ставивши здравље на прво место… »
"Лекари су ми рекли да имам нешто у дубини мозга" Жика Јакшић открио све о опоравку након шлога: Нико не зна колико ће да траје…

"Лекари су ми рекли да имам нешто у дубини мозга" Жика Јакшић открио све о опоравку након шлога: Нико не зна колико ће да траје…

Курир пре 13 сати
Пре два месеца је Жика Јакшић имао мождани удар, а сада се већ вратио на снимање емисије " Никад није касно". Водитељ се вратио никад расположенији те показао да је спреман за нове победе и све што га чека у послу. Жика је… »
"Предвиђали су два, три месеца" Жика Јакшић отворено проговорио о здрављу: "Одмах су ми рекли да мозак..."

"Предвиђали су два, три месеца" Жика Јакшић отворено проговорио о здрављу: "Одмах су ми рекли да мозак..."

Ало пре 13 сати
Отворено је говорио о свом стању након можданог удара који је недавно доживео. Жика Јакшић је пре два месеца имао мождани удар, а сада се већ вратио на снимање емисије "Никад није касно". Отворено је говорио о свом стању и… »
"Кажу да ми није пуно оштећен мозак" Жика Јакшић открио прогнозу лекара: "Обично не причам овако добро"

"Кажу да ми није пуно оштећен мозак" Жика Јакшић открио прогнозу лекара: "Обично не причам овако добро"

Телеграф пре 13 сати
Пре два месеца је Жика Јакшић имао мождани удар, а сада се већ вратио на снимање емисије "Никад није касно". Водитељ се вратио никад расположенији те показао да је спреман за нове победе и све што га чека у послу. Жика је… »
"Кажу да ми није пуно оштећен мозак": Жика Јакшић искрено о здрављу: "Обично не причам овако добро"

"Кажу да ми није пуно оштећен мозак": Жика Јакшић искрено о здрављу: "Обично не причам овако добро"

Блиц пре 14 сати
Пре два месеца је Жика Јакшић имао мождани удар, а сада се већ вратио на снимање емисије "Никад није касно". Жика је отворено говорио о свом стању и томе како је сам себе натерао да оде у болницу и види у чему је проблем. -… »

Вести дана »