Povezane vesti
Pokrenut program podrške internacionalizaciji domaće prehrambene industrije i industrije alkoholnih pića
Ekapija 19.09.2025
Ilustracija (Foto: Pixabay / phideg) Razvojna agencija Srbije pokreće Program podrške internacionalizaciji prehrambene industrije i industrije alkoholnih pića. Program je namenjen mikro i malim pravnim licima, kao i preduzetnicima koji obavljaju… »
Bespovratna sredstva za izvoz: Novi RAS program podrške domaćim proizvođačima hrane i pića, evo kako do 7 miliona dinara za…
Blic 19.09.2025
Razvojna agencija Srbije (RAS) pokreće novi Program podrške internacionalizaciji prehrambene i industrije alkoholnih pića i dodeljuje bespovratna sredstva za aktivnosti koje direktno doprinose povećanju izvoza i konkurentnosti, objavila je ova agencija… »
Državna agencija daje bespovratna sredstva građanima Srbije: 7 miliona dinara po korisniku
Telegraf 19.09.2025
Razvojna agencija Srbije (RAS) pokreće novi Program podrške internacionalizaciji prehrambene i industrije alkoholnih pića i dodeljuje bespovratna sredstva za aktivnosti koje direktno doprinose povećanju izvoza i konkurentnosti, objavila je ova agencija… »
Vesti dana »
U petak hladno, promenljivo oblačno sa kratkotrajnim pljuskovima: temperatura do 18 stepeni
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 12 povezanih
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 5 satijoš 14 povezanih
Si Đinping u Beloj kući: Kina i SAD moraju iskreno da sarađuju i mirno da koegzistiraju
Danas pre 10 satijoš 3 povezane