Повезане вести
Венчао пола естраде: Овај певач је био кум чак 12 пута на свадби, а једном музичару је крстио и сина
Блиц 19.09.2025
Из пријатељстава на естради родила су се и бројна кумства, а мало ко зна да је музичар Мирко Кодић венчао "пола" естраде. Многи не знају да је Мирко Кодић кумовао чак деветнаест пута, а како је и сам неколико пута рекао, то је… »
Овај музичар је чак 12 пута кумовао на естради! Певачи и певачице тражили од њега благослов, а једну ситуацију ће вечно…
Курир 19.09.2025
Из пријатељстава на естради родила су се и бројна кумства, а мало ко зна да је музичар Мирко Кодић венчао "пола" естраде. Многи не знају да је Мирко Кодић кумовао чак деветнаест пута, а како је и сам неколико пута рекао, то је… »
Вести дана »
Академски пленум захтева од Вучића да повуче одлуку о одузимању дозволе за рад за три департмана Филозофског у Нишу
Наиссус инфо пре 23 минутајош 22 повезане
7 запослених у НИС-у ухапшено због проневере: Под сумњом да су гориво из цистерне за авионе претакали у комби
Курир пре 1 сатјош 22 повезане
"Шокиран сам што Јокић и Мареј то нису урадили до сада" Тренер Денвера стао пред камере, па отворио душу: Једна ствар га посебно чуди!
Курир пре 1 сатјош 37 повезаних
Шест разлога зашто ц́е светска криза трајати дуже од рата на Блиском истоку
BBC News пре 28 минутајош 22 повезане