Повезане вести

"Срце ми се цепа због унука" Хасан Дудић открио разлог Микијевог уласка у Елиту 9 и у каквом је односу са Златом и Пејом, па…

"Срце ми се цепа због унука" Хасан Дудић открио разлог Микијевог уласка у Елиту 9 и у каквом је односу са Златом и Пејом, па…

Курир 19.09.2025
Син Злате Петровић и Хасана Дудића, Мики Дудић учесник је "Елите 9", а његов отац је сад откри све о разлогу уласка, али и како он доживљава његов боравак тамо. Како је Хасан истакао, срце му се цепа када га гледа у "Елити 9"… »
Хасан открио разлог микијевог уласка у елиту Признао да се плаши за свог сина: "Живи са људима који..."

Хасан открио разлог микијевог уласка у елиту Признао да се плаши за свог сина: "Живи са људима који..."

Ало 19.09.2025
У добрим је односима са Микијевом мајком, певачицом Златом Петровић. Син Злате Петровић и Хасана Дудића, Мики Дудић учесник је Елите 9. Како је Хасан истакао, срце му се цепа када га гледа ријалити јер међу учесницима има и оних… »
"Срце ми се кида док га гледам" Хасан открио зашто је Мики ушао у Елиту 9, па споменуо Злату: Зна се ко је ко!

"Срце ми се кида док га гледам" Хасан открио зашто је Мики ушао у Елиту 9, па споменуо Злату: Зна се ко је ко!

Телеграф 19.09.2025
Син Злате Петровић и Хасана Дудића, Мики Дудић, учесник је ријалитија "Елита 9", а Хасан је искрено проговорио о разлозима његовог уласка и о томе како доживљава његов боравак међу учесницима. - Подржао сам га, нека је ушао… »
Овај хит злате петровић је написао њен син Истина откривена тек сада: "Није ме ни потписала"

Овај хит злате петровић је написао њен син Истина откривена тек сада: "Није ме ни потписала"

Ало 19.09.2025
Док је разговарао са Зорицом Марковић о музици, открио је о којој је песми реч. Учесници "Елите 9" Мики Дудић и Зорица Марковић покренули су тему о музици, те је овом приликом Мики открио коју песму је одрадио мајци, која је… »
Овај хит злате петровић јој је радио син! Мики Дудић открио какав нож у леђа су добили: Рекао је да ће избрисати цео албум!…

Овај хит злате петровић јој је радио син! Мики Дудић открио какав нож у леђа су добили: Рекао је да ће избрисати цео албум!…

Курир 19.09.2025
Учесници " Елите 9" Мики Дудић и Зорица Марковић покренули су тему о музици, те је овом приликом Мики открио коју песму је одрадио мајци, која је постала велики хит. - Лепи би било да имамо клавир у ћошку - рекла је Зорица. - То… »
"Ја сам јој написао песму за 20 минута": Мики Дудић открио истину о великом хиту Злате Петровић: "Није ме потписала"

"Ја сам јој написао песму за 20 минута": Мики Дудић открио истину о великом хиту Злате Петровић: "Није ме потписала"

Блиц 19.09.2025
Мики Дудић, син Злате Петровић и Хасана Дудића учесник је Елите 9, а сада је јавно говорио о томе како је управо он мами написао једну од најпознатијих песама. Учесници " Елите 9" Мики Дудић и Зорица Марковић покренули су тему о… »
"Направио сам је за 20 минута, није ме ни потписала": Мики Дудић открио истину о великом хиту Злате Петровић

"Направио сам је за 20 минута, није ме ни потписала": Мики Дудић открио истину о великом хиту Злате Петровић

Телеграф 19.09.2025
Син певачице Злате Петровић и певача Хасана Дудића, Мики Дудић, учесник је девете сезоне ријалити програма "Елита". Као што је било очекивано, једна од неизбежних тема када је он у питању јесу његови родитељи. Мики Дудић је… »

Вести дана »