Povezane vesti
"Srce mi se cepa zbog unuka" Hasan Dudić otkrio razlog Mikijevog ulaska u Elitu 9 i u kakvom je odnosu sa Zlatom i Pejom, pa…
Kurir pre 14 sati
Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić učesnik je "Elite 9", a njegov otac je sad otkri sve o razlogu ulaska, ali i kako on doživljava njegov boravak tamo. Kako je Hasan istakao, srce mu se cepa kada ga gleda u "Eliti 9" među učesnicima koji ne… »
Hasan otkrio razlog mikijevog ulaska u elitu Priznao da se plaši za svog sina: "Živi sa ljudima koji..."
Alo pre 14 sati
U dobrim je odnosima sa Mikijevom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić učesnik je Elite 9. Kako je Hasan istakao, srce mu se cepa kada ga gleda rijaliti jer među učesnicima ima i onih koji ne biraju sredstva… »
"Srce mi se kida dok ga gledam" Hasan otkrio zašto je Miki ušao u Elitu 9, pa spomenuo Zlatu: Zna se ko je ko!
Telegraf pre 15 sati
Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić, učesnik je rijalitija "Elita 9", a Hasan je iskreno progovorio o razlozima njegovog ulaska i o tome kako doživljava njegov boravak među učesnicima. - Podržao sam ga, neka je ušao. On je priznat muzičar… »
Ovaj hit zlate petrović je napisao njen sin Istina otkrivena tek sada: "Nije me ni potpisala"
Alo pre 21 sat
Dok je razgovarao sa Zoricom Marković o muzici, otkrio je o kojoj je pesmi reč. Učesnici "Elite 9" Miki Dudić i Zorica Marković pokrenuli su temu o muzici, te je ovom prilikom Miki otkrio koju pesmu je odradio majci, koja je postala veliki hit. - Lepo bi… »
Ovaj hit zlate petrović joj je radio sin! Miki Dudić otkrio kakav nož u leđa su dobili: Rekao je da će izbrisati ceo album!…
Kurir pre 23 sata
Učesnici " Elite 9" Miki Dudić i Zorica Marković pokrenuli su temu o muzici, te je ovom prilikom Miki otkrio koju pesmu je odradio majci, koja je postala veliki hit. - Lepi bi bilo da imamo klavir u ćošku - rekla je Zorica. - To bi bilo super, mi bi se… »
"Ja sam joj napisao pesmu za 20 minuta": Miki Dudić otkrio istinu o velikom hitu Zlate Petrović: "Nije me potpisala"
Blic pre 23 sata
Miki Dudić, sin Zlate Petrović i Hasana Dudića učesnik je Elite 9, a sada je javno govorio o tome kako je upravo on mami napisao jednu od najpoznatijih pesama. Učesnici " Elite 9" Miki Dudić i Zorica Marković pokrenuli su temu o muzici, te je ovom… »
"Napravio sam je za 20 minuta, nije me ni potpisala": Miki Dudić otkrio istinu o velikom hitu Zlate Petrović
Telegraf pre 22 sata
Sin pevačice Zlate Petrović i pevača Hasana Dudića, Miki Dudić, učesnik je devete sezone rijaliti programa "Elita". Kao što je bilo očekivano, jedna od neizbežnih tema kada je on u pitanju jesu njegovi roditelji. Miki Dudić je pred kamerama rijalitija… »
Vesti dana »

(VIDEO) Žandarmerija opkolila i potiskuje građane koji su došli prekoputa Palate Srbija gde se održava vojna parada
N1 Info pre 39 minutajoš 51 povezana

Sajber napad poremetio rad na nekoliko glavnih evropskih aerodroma
Radio 021 pre 14 minutajoš 17 povezanih