Povezane vesti

"Srce mi se cepa zbog unuka" Hasan Dudić otkrio razlog Mikijevog ulaska u Elitu 9 i u kakvom je odnosu sa Zlatom i Pejom, pa…

"Srce mi se cepa zbog unuka" Hasan Dudić otkrio razlog Mikijevog ulaska u Elitu 9 i u kakvom je odnosu sa Zlatom i Pejom, pa…

Kurir pre 14 sati
Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić učesnik je "Elite 9", a njegov otac je sad otkri sve o razlogu ulaska, ali i kako on doživljava njegov boravak tamo. Kako je Hasan istakao, srce mu se cepa kada ga gleda u "Eliti 9" među učesnicima koji ne… »
Hasan otkrio razlog mikijevog ulaska u elitu Priznao da se plaši za svog sina: "Živi sa ljudima koji..."

Hasan otkrio razlog mikijevog ulaska u elitu Priznao da se plaši za svog sina: "Živi sa ljudima koji..."

Alo pre 14 sati
U dobrim je odnosima sa Mikijevom majkom, pevačicom Zlatom Petrović. Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić učesnik je Elite 9. Kako je Hasan istakao, srce mu se cepa kada ga gleda rijaliti jer među učesnicima ima i onih koji ne biraju sredstva… »
"Srce mi se kida dok ga gledam" Hasan otkrio zašto je Miki ušao u Elitu 9, pa spomenuo Zlatu: Zna se ko je ko!

"Srce mi se kida dok ga gledam" Hasan otkrio zašto je Miki ušao u Elitu 9, pa spomenuo Zlatu: Zna se ko je ko!

Telegraf pre 15 sati
Sin Zlate Petrović i Hasana Dudića, Miki Dudić, učesnik je rijalitija "Elita 9", a Hasan je iskreno progovorio o razlozima njegovog ulaska i o tome kako doživljava njegov boravak među učesnicima. - Podržao sam ga, neka je ušao. On je priznat muzičar… »
Ovaj hit zlate petrović je napisao njen sin Istina otkrivena tek sada: "Nije me ni potpisala"

Ovaj hit zlate petrović je napisao njen sin Istina otkrivena tek sada: "Nije me ni potpisala"

Alo pre 21 sat
Dok je razgovarao sa Zoricom Marković o muzici, otkrio je o kojoj je pesmi reč. Učesnici "Elite 9" Miki Dudić i Zorica Marković pokrenuli su temu o muzici, te je ovom prilikom Miki otkrio koju pesmu je odradio majci, koja je postala veliki hit. - Lepo bi… »
Ovaj hit zlate petrović joj je radio sin! Miki Dudić otkrio kakav nož u leđa su dobili: Rekao je da će izbrisati ceo album!…

Ovaj hit zlate petrović joj je radio sin! Miki Dudić otkrio kakav nož u leđa su dobili: Rekao je da će izbrisati ceo album!…

Kurir pre 23 sata
Učesnici " Elite 9" Miki Dudić i Zorica Marković pokrenuli su temu o muzici, te je ovom prilikom Miki otkrio koju pesmu je odradio majci, koja je postala veliki hit. - Lepi bi bilo da imamo klavir u ćošku - rekla je Zorica. - To bi bilo super, mi bi se… »
"Ja sam joj napisao pesmu za 20 minuta": Miki Dudić otkrio istinu o velikom hitu Zlate Petrović: "Nije me potpisala"

"Ja sam joj napisao pesmu za 20 minuta": Miki Dudić otkrio istinu o velikom hitu Zlate Petrović: "Nije me potpisala"

Blic pre 23 sata
Miki Dudić, sin Zlate Petrović i Hasana Dudića učesnik je Elite 9, a sada je javno govorio o tome kako je upravo on mami napisao jednu od najpoznatijih pesama. Učesnici " Elite 9" Miki Dudić i Zorica Marković pokrenuli su temu o muzici, te je ovom… »
"Napravio sam je za 20 minuta, nije me ni potpisala": Miki Dudić otkrio istinu o velikom hitu Zlate Petrović

"Napravio sam je za 20 minuta, nije me ni potpisala": Miki Dudić otkrio istinu o velikom hitu Zlate Petrović

Telegraf pre 22 sata
Sin pevačice Zlate Petrović i pevača Hasana Dudića, Miki Dudić, učesnik je devete sezone rijaliti programa "Elita". Kao što je bilo očekivano, jedna od neizbežnih tema kada je on u pitanju jesu njegovi roditelji. Miki Dudić je pred kamerama rijalitija… »

Vesti dana »