Povezane vesti
Britanska obaveštajna služba MI6 pokreće portal na „dark webu“ za regrutaciju stranih špijuna
Nedeljnik pre 18 sati
Britanska spoljna obaveštajna služba, MI6, pokreće novi onlajn portal pod nazivom „Silent Courier“ (Tihi kurir), čiji je cilj korišćenje dark web-a da bi se privukli potencijalni špijuni koji bi im slali informacije, posebno ciljajući Rusiju. Servis će… »
Sada svako može da postane Džejms Bond: Britanski MI6 pokreće onlajn servis za sve one koji žele da postanu špijuni
Euronews pre 22 sata
Narodna obaveštajna služba Velike Britanije MI6 pokrenula je novi onlajn portal pod nazivom "Silent Courier", osmišljen tako da preko dark veba privuče potencijalne špijune da joj šalju poverljive informacije, s posebnim fokusom na Rusiju. Služba će se… »
Vesti dana »

Danas se održava Vojna parada: Ovi delovi grada su zatvoreni, izmenjene trase čak 25 linija gradskog prevoza
Nova pre 43 minutajoš 16 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Dnjepar pod ruskim udarom; NATO borbeni avioni podignuti u Poljskoj
Euronews pre 3 minutajoš 17 povezanih

Posle svežeg jutra, pretežno sunčano i toplo: U Srbiji danas do 31 stepen
Euronews pre 18 minutajoš 13 povezanih

(BLOG) Vojna parada u Beogradu: Očekuje se 10.000 učesnika, studenti poručili "vratićemo vojsku narodu"
N1 Info pre 28 minutajoš 5 povezanih