Povezane vesti
"Imam dadilju i pomoć u kući": Nikolija Jovanović iskreno o svakodnevici: "Posao mi je teži od punog radnog vremena"
Blic 19.09.2025
Ljubavna priča Nikolije i Relje počela je 2014. godine, kada je pevačica sa grupom Elitni odredi, čiji je Relja tada bio član, snimila zajedničku pesmu. Ljubav na prvi pogled ubrzo je postala životna, pa par već punih 11 godina uživa u zajedničkom… »
Nikolija priznala: Imam dadilju i pomoć u kući, posao mi je teži od punog radnog vremena
Story 19.09.2025
Ljubavna priča Nikolije i Relje počela je 2014. godine, kada je pevačica sa grupom Elitni odredi, čiji je Relja tada bio član, snimila zajedničku pesmu. Ljubav na prvi pogled ubrzo je postala životna, pa par već punih 11 godina uživa u zajedničkom… »
Vesti dana »
Penjaroja oprezan pred Bosnu: "Nismo trenirali u kompletnom sastavu"
Nova pre 17 minutajoš 31 povezana
uživo Rat na Bliskom istoku: Eksplozije u Teheranu, Iran gađao tankere i američku vojnu bazu, novi talas napada
NIN pre 22 minutajoš 64 povezane
Iran poziva na odabir vrhovnog vođe: Hitno imenovanje Hamneijevog naslednika zbog osvete
Mondo pre 32 minutajoš 27 povezanih
Đedović: Moramo da započnemo izgradnju prve nuklearne elektrane u Srbiji pre 2035.
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
Svi pogledi upreti u pravcu granice Evrope i Azije: Ova zemlja hitno povlači diplomate i sprema se za direktan sukob
Mondo pre 2 satajoš 27 povezanih