Povezane vesti
"Imam dadilju i pomoć u kući": Nikolija Jovanović iskreno o svakodnevici: "Posao mi je teži od punog radnog vremena"
Blic 19.09.2025
Ljubavna priča Nikolije i Relje počela je 2014. godine, kada je pevačica sa grupom Elitni odredi, čiji je Relja tada bio član, snimila zajedničku pesmu. Ljubav na prvi pogled ubrzo je postala životna, pa par već punih 11 godina uživa u zajedničkom… »
Nikolija priznala: Imam dadilju i pomoć u kući, posao mi je teži od punog radnog vremena
Story 19.09.2025
Ljubavna priča Nikolije i Relje počela je 2014. godine, kada je pevačica sa grupom Elitni odredi, čiji je Relja tada bio član, snimila zajedničku pesmu. Ljubav na prvi pogled ubrzo je postala životna, pa par već punih 11 godina uživa u zajedničkom… »
Vesti dana »
Požari u Francuskoj i Španiji: Evakuisano više od 267.000 ljudi; Fon der Lajen: Cela Evropa pruža pomoć
RTV pre 1 minutjoš 34 povezane
RZS: U opštini Stari grad prosečna plata za 100.000 veća nego u Leskovcu, koji je i dalje na dnu po zaradama
Jug press pre 1 satjoš 25 povezanih
Danas pretežno sunčano, a onda sledi preokret: Kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana?
NIN pre 6 satijoš 26 povezanih
Uhapšen muškarac kod Novog Pazara: U bunkeru kamiona pronađeno oko 400 kilograma duvana
IndeksOnline pre 4 satijoš 17 povezanih