Povezane vesti
"Imam dadilju i pomoć u kući": Nikolija Jovanović iskreno o svakodnevici: "Posao mi je teži od punog radnog vremena"
Blic 19.09.2025
Ljubavna priča Nikolije i Relje počela je 2014. godine, kada je pevačica sa grupom Elitni odredi, čiji je Relja tada bio član, snimila zajedničku pesmu. Ljubav na prvi pogled ubrzo je postala životna, pa par već punih 11 godina uživa u zajedničkom… »
Nikolija priznala: Imam dadilju i pomoć u kući, posao mi je teži od punog radnog vremena
Story 19.09.2025
Ljubavna priča Nikolije i Relje počela je 2014. godine, kada je pevačica sa grupom Elitni odredi, čiji je Relja tada bio član, snimila zajedničku pesmu. Ljubav na prvi pogled ubrzo je postala životna, pa par već punih 11 godina uživa u zajedničkom… »
Vesti dana »
Pijan za volanom usmrtio dvoje ljudi: Uhapšen vozač nakon tragedije između Bašaida i Novog Bečeja Uhapšen Z.M. (1987)
Volim Zrenjanin pre 46 minutajoš 35 povezanih
Gasprom povećao izvoz gasa u Evropu preko Turskog toka na najviši nivo do sada
RTV pre 1 satjoš 33 povezane
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 68 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih
Udruženja: Nedopustiva sprečavanja novinara da prisustvuju javnim sednicama
Cenzolovka pre 35 minutajoš 21 povezana