Povezane vesti
Novo srce nije stiglo teodora (17) izgubila bitku Život mlade devojke ugasio se dok je cela Srbija navijala za nju
Dnevnik pre 1 dan
Teodora Ristović (17) koja je na aparatima odeljenja intenzivne nege u Kliničkom centru Srbije danima čekala novo srce koje bi joj produžilo život, preminula je sinoć, potvrdila je njena majka Danijela za Telegraf.rs. Prema prognozama lekara, imala je… »
Umrla je lepa Teodora (17) koja je čekala novo srce "Iskrvarila je na operacionom stolu"
Alo pre 24 sata
Teodora Ristović preminula je sinoć na operacionom stolu Klinike za kardiohirurgiju UKC Srbije u pokušaju lekara da devojčici, kojoj je bila neophodna transplantacija srca, spasu život. Imala je samo 17 godina. - Moja Teodora je preminula sinoć u 11… »
Umrla Teodora (17) koja je čekala novo srce
Blic pre 1 dan
Teodora Ristović (17) koja je na aparatima odeljenja intenzivne nege u Kliničkom centru Srbije danima čekala novo srce koje bi joj produžilo život, preminula je sinoć, potvrdila je njena majka Danijela. Prema prognozama lekara, imala je samo osam dana da… »
Aparati prestali da rade: Umrla lepa Teodora (17) koja je čekala na hitnu transplantaciju srca
Telegraf pre 1 dan
Teodora Ristović (17) koja je na aparatima odeljenja intenzivne nege u Kliničkom centru Srbije danima čekala novo srce koje bi joj produžilo život, preminula je sinoć, potvrdila je njena majka Danijela za Telegraf.rs. Prema prognozama lekara, imala je… »
Vesti dana »

Hakeri napravili haos evropskoj avio-industriji! Ako putujete ovde, proverite status leta, moguća kašnjenja i otkazivanje zbog sajber napada
Blic pre 23 minutajoš 23 povezane

Nakon svežeg jutra, danas sunčano i toplo, do 31 stepen
Serbian News Media pre 6 satijoš 25 povezanih

Adriana: Ostaje žal jer sam znala da sam spremna za daljine preko 65 metara
Sportski žurnal pre 3 minutajoš 22 povezane