Povezane vesti
Bivši reprezentativac Srbije došao u Čukarički: Nemanja Miletić potpisao do kraja sezone
Dnevnik pre 26 dana
Posle Srđana Mijailovića u Čukarički je stigao još jedan bivši reprezentativac Srbije – Nemanja Miletić. Po vokaciji štoper, tokom sezone igrao je i na poziciji desnog beka, potpisao je ugovor sa Brđanima do kraja sezone. „Kad mi je istekao ugovor sa… »
Bivši štoper Partizana potpisao za Čukarički
Sportski žurnal pre 25 dana
Nemanja Miletić na Banovom brdu. Srpski defanzivac Nemanja Miletić potpisao je za Čukarički, saopštio je danas superligaš sa Banovog brda. - Posle Srđana Mijailovića u Čukarički je stigao još jedan bivši reprezentativac Srbije - Nemanja Miletić. Po… »
Miletić izabrao Čukarički i vratio se u srpski fudbal
RTS pre 25 dana
Srpski fudbaler Nemanja Miletić potpisao je za Čukarički, saopštio je superligaš sa Banovog brda. Miletić je u Čukarički došao posle dve godine u Omoniji, za koju je odigrao 43 utakmice i postigao dva gola, a bio je i na pozajmici u Volosu. "Posle Srđana… »
Miletić se vratio u srpsku Super ligu!
Sportske.net pre 25 dana
Bivši fudbalski reprezentativac Srbije Nemanja Miletić zvanično je potpisao ugovor sa Čukaričkim do kraja sezone, saopštio je danas klub sa Banovog brda. Miletić, po vokaciji štoper, tokom karijere je nastupao i na poziciji desnog beka. "Kad mi je… »
Miletić se vratio u srpski fudbal: Iskusni štoper karijeru nastavlja u Čukaričkom
Kurir pre 25 dana
Nemanja Miletić, po vokaciji štoper, tokom karijere je nastupao i na poziciji desnog beka. "Kad mi je istekao ugovor sa Volosom, imao sam dosta ponuda, pretežno iz inostranstva, ali Čukarički je bio najkonkretniji i najviše me želeo. Drago mi je da se… »
Ljubimac "grobara" potpisao za Čukarički
B92 pre 25 dana
Srpski fudbaler Nemanja Miletić potpisao je za Čukarički, saopštio je superligaš sa Banovog brda. "Posle Srđana Mijailovića u Čukarički je stigao još jedan bivši reprezentativac Srbije - Nemanja Miletić. Po vokaciji štoper, tokom sezone igrao je i na… »
Nemanja Miletić potpisao za Čukarički
Politika pre 25 dana
Posle Srđana Mijailovića u Čukarički je stigao još jedan bivši reprezentativac Srbije. Srpski fudbaler Nemanja Miletić potpisao je za Čukarički, saopštio je danas superligaš sa Banovog brda. “Posle Srđana Mijailovića u Čukarički je stigao još jedan bivši… »
Čukarički doveo još jednog bivšeg reprezentativca Srbije
Sport klub pre 25 dana
Posle Srđana Mijailovića u Čukarički je stigao još jedan bivši reprezentativac Srbije – Nemanja Miletić. Po vokaciji štoper, tokom sezone igrao je i na poziciji desnog beka, potpisao je ugovor sa Brđanima do kraja sezone. „Kad mi je istekao ugovor sa… »
Miljenik Grobara ponovo u Superligi Srbije: Čukarički doveo kapitalno pojačanje na Banovo brdo
Mondo pre 25 dana
Prelazni rok u Srbiji još nije završen, a Čukarički poslednje dane koristi za kapitalna pojačanja. Nakon što je tim sa Banovog brda obezbedio potpis Srđana Mijailovića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde, beli dres oblači i jedan bivši fudbaler Partizana… »
Odličan posao čukaričkog: "Brđani" u finišu prelaznog roka doveli bivšeg igrača Partizana
Večernje novosti pre 25 dana
VELIKI posao u finišu prelaznog roka u Srbiji uradio je Čukarički. Nakon što je klub sa Banovog brda juče doveo Srđana Mijailovića, ovog petka je dres "brđana" zadužio i jedan bivši fudbaler Partizana. FOTO: M. Vukadinović U pitanju je defanzivac Nemanja… »
Još jedna bomba na banovom brdu: Čukarički doveo miljenika navijača Partizana!
Hot sport pre 25 dana
Nakon bivšeg fudbalera Zvezde, sada je tu i nekadašnji prvotimac Partizana! Čukarički je u finišu prelaznog roka realizovao još jedan zapažen transfer. Posle dolaska Srđana Mijailovića, klub sa Banovog brda dogovorio je saradnju sa iskusnim defanzivcem… »
Vesti dana »

Vraćena još četiri tela talaca, Tramp preti Hamasu: 'Ako nećete sami, mi ćemo vas razoružati'
BBC News pre 10 minutajoš 32 povezane

Vremenska prognoza za četvrtak 16. oktobar 2025: Sutra hladno jutro, tokom dana sunčano
Beta pre 10 minutajoš 26 povezanih

Počela grejna sezona u Srbiji! Članovi svakog domaćinstva trebalo bi da znaju kada se grejanje ne prekida
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Od danas olakšice u otplati kredita zbog gubitka posla, bolesti, teških povreda
Biznis i finansije pre 39 minutajoš 23 povezane