Povezane vesti

Miletić se vratio u srpski fudbal: Iskusni štoper karijeru nastavlja u Čukaričkom

Miletić se vratio u srpski fudbal: Iskusni štoper karijeru nastavlja u Čukaričkom

Kurir 19.09.2025
Nemanja Miletić, po vokaciji štoper, tokom karijere je nastupao i na poziciji desnog beka. "Kad mi je istekao ugovor sa Volosom, imao sam dosta ponuda, pretežno iz inostranstva, ali Čukarički je bio najkonkretniji i najviše me želeo. Drago mi je da se… »
Nemanja Miletić potpisao za Čukarički

Nemanja Miletić potpisao za Čukarički

Politika 19.09.2025
Posle Srđana Mijailovića u Čukarički je stigao još jedan bivši reprezentativac Srbije. Srpski fudbaler Nemanja Miletić potpisao je za Čukarički, saopštio je danas superligaš sa Banovog brda. “Posle Srđana Mijailovića u Čukarički je stigao još jedan bivši… »
Miljenik Grobara ponovo u Superligi Srbije: Čukarički doveo kapitalno pojačanje na Banovo brdo

Miljenik Grobara ponovo u Superligi Srbije: Čukarički doveo kapitalno pojačanje na Banovo brdo

Mondo 19.09.2025
Prelazni rok u Srbiji još nije završen, a Čukarički poslednje dane koristi za kapitalna pojačanja. Nakon što je tim sa Banovog brda obezbedio potpis Srđana Mijailovića, bivšeg fudbalera Crvene zvezde, beli dres oblači i jedan bivši fudbaler Partizana… »
Čukarički doveo još jednog bivšeg reprezentativca Srbije

Čukarički doveo još jednog bivšeg reprezentativca Srbije

Sport klub 19.09.2025
Posle Srđana Mijailovića u Čukarički je stigao još jedan bivši reprezentativac Srbije – Nemanja Miletić. Po vokaciji štoper, tokom sezone igrao je i na poziciji desnog beka, potpisao je ugovor sa Brđanima do kraja sezone. „Kad mi je istekao ugovor sa… »
Odličan posao čukaričkog: "Brđani" u finišu prelaznog roka doveli bivšeg igrača Partizana

Odličan posao čukaričkog: "Brđani" u finišu prelaznog roka doveli bivšeg igrača Partizana

Večernje novosti 19.09.2025
VELIKI posao u finišu prelaznog roka u Srbiji uradio je Čukarički. Nakon što je klub sa Banovog brda juče doveo Srđana Mijailovića, ovog petka je dres "brđana" zadužio i jedan bivši fudbaler Partizana. FOTO: M. Vukadinović U pitanju je defanzivac Nemanja… »
Još jedna bomba na banovom brdu: Čukarički doveo miljenika navijača Partizana!

Još jedna bomba na banovom brdu: Čukarički doveo miljenika navijača Partizana!

Hot sport 19.09.2025
Nakon bivšeg fudbalera Zvezde, sada je tu i nekadašnji prvotimac Partizana! Čukarički je u finišu prelaznog roka realizovao još jedan zapažen transfer. Posle dolaska Srđana Mijailovića, klub sa Banovog brda dogovorio je saradnju sa iskusnim defanzivcem… »

Vesti dana »