Povezane vesti

"Pitala sam Chat GPT šta se radi na svadbi": Zgodna kuma Lee Stanković progovorila o srpskim običajima (Foto, Video)

"Pitala sam Chat GPT šta se radi na svadbi": Zgodna kuma Lee Stanković progovorila o srpskim običajima (Foto, Video)

Mondo pre 26 dana
Jedna od najpoznatijih srpskih jutjuberki, vlogerka i influenserka Lea Stanković (24) nedavno se verila i zakazala svadbu, a srećnu vest je podelila sa čitaocima MONDO portala, a potom otkrila i ko će joj biti kuma. U pitanju je influenserka Dženi… »
Lei Stanković na venčanju kumovaće supruga našeg glumca: "Pitala sam Chat GPT šta kuma treba da kaže na svadbi"

Lei Stanković na venčanju kumovaće supruga našeg glumca: "Pitala sam Chat GPT šta kuma treba da kaže na svadbi"

Kurir pre 26 dana
Poznati glumac Uroš Jovčić uplovio je u bračne vode sa atraktivnom Špankinjom Dženi Martin, koja je stekla veliku popularnost na društvenim mrežama. Dženi je danas prava influenserka, a broj njenih pratilaca svakodnevno raste. Dženi uskoro ima posebnu… »
Lei Stanković će kuma biti žena našeg glumca: Nije iz Srbije i ne zna običaje: "Pitala sam Chat GPT" (video)

Lei Stanković će kuma biti žena našeg glumca: Nije iz Srbije i ne zna običaje: "Pitala sam Chat GPT" (video)

Blic pre 26 dana
Glumac Uroš Jovičić oženio je lepu Dženi Martin iz Španije koja je danas veoma popularna na društvenim mrežama gde je prati veliki broj ljudi. Dženi Martin je preko društvenih mreža stekla razna prijateljstva, a jedno od njih će uskoro biti i krunisano… »

Vesti dana »