Повезане вести
"Питала сам Цхат ГПТ шта се ради на свадби": Згодна кума Лее Станковић проговорила о српским обичајима (Фото, Видео)
Мондо пре 11 сати
Једна од најпознатијих српских јутјуберки, влогерка и инфлуенсерка Леа Станковић (24) недавно се верила и заказала свадбу, а срећну вест је поделила са читаоцима МОНДО портала, а потом открила и ко ће јој бити кума. У питању је… »
Леи Станковић на венчању кумоваће супруга нашег глумца: "Питала сам Цхат ГПТ шта кума треба да каже на свадби"
Курир пре 12 сати
Познати глумац Урош Јовчић упловио је у брачне воде са атрактивном Шпанкињом Џени Мартин, која је стекла велику популарност на друштвеним мрежама. Џени је данас права инфлуенсерка, а број њених пратилаца свакодневно расте… »
Леи Станковић ће кума бити жена нашег глумца: Није из Србије и не зна обичаје: "Питала сам Цхат ГПТ" (видео)
Блиц пре 12 сати
Глумац Урош Јовичић оженио је лепу Џени Мартин из Шпаније која је данас веома популарна на друштвеним мрежама где је прати велики број људи. Џени Мартин је преко друштвених мрежа стекла разна пријатељства, а једно од њих ће… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 35 минутајош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана