Povezane vesti

Nastavljeno suđenje Belivuku, Miljkoviću i njihovim suprugama za pranje novca

Nastavljeno suđenje Belivuku, Miljkoviću i njihovim suprugama za pranje novca

RTV pre 1 dan
BEOGRAD - U Specijalnom sudu u Beogradu danas je saslušanjem svedoka nastavljeno suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama i drugim optuženima za pranje novca stečenog od kriminala. Najpre je ispitan Dejan Tešić koji je inače optužen… »
Belivukov saradnik: Sav novac Papića potiče od SNS-a

Belivukov saradnik: Sav novac Papića potiče od SNS-a

N1 Info pre 1 dan
Ispitivanjem svedoka nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, Filipu Ivanovskom, njihovim suprugama, kao i tašti Belivuka za pranje novca za koji se sumnja da je stečen kriminalom. Dva značajna svedoka za ovaj postupak Dejan Tešić i… »
„Sa Veljom sam se viđao jer sam strastveni ljubitelj košarke, pa smo o tome razgovarali“: Aleksandar Papić svedočio na suđenju…

„Sa Veljom sam se viđao jer sam strastveni ljubitelj košarke, pa smo o tome razgovarali“: Aleksandar Papić svedočio na suđenju…

Nova pre 1 dan
Na današnjem ročištu pred Specijalnim sudom nastavljeno je ispitivanje svedoka Aleksandra Papića u postupku protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se sa svojim suprugama i drugim članovima kriminalne grupe terete za pranje novca. Aleksandar… »
"Lično sam brojao pare, belivuk i miljković su uzeli skoro pola miliona evra" Biznismen Papić tvrdi da ništa što su rekli…

"Lično sam brojao pare, belivuk i miljković su uzeli skoro pola miliona evra" Biznismen Papić tvrdi da ništa što su rekli…

Kurir pre 1 dan
Dejan Tešić, koji je optužen da je bio pripadnik kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića koja se tereti za sedam ubistava, danas je pred Specijalnim sudom u Beogradu izjavio da su ugostitelj Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, i… »
„Papić je donosio za izbore dva puta po 25.000 evra, što je predato Miljkoviću kao poklon“: Burno na suđenju Velji Nevolji i…

„Papić je donosio za izbore dva puta po 25.000 evra, što je predato Miljkoviću kao poklon“: Burno na suđenju Velji Nevolji i…

Nova pre 1 dan
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem svedoka nastavljeno suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovim suprugama optuženim za pranje novca. Na današnjem ročištu je saslušan Dejan Tešić. Tešić je rekao da „manje-više poznaje sve“… »
Biznismen s nanogicom i žene vođa zloglasnog klana stigli u sud: Papić, Bojana Belivuk i Tanja Miljković u procesu za pranje…

Biznismen s nanogicom i žene vođa zloglasnog klana stigli u sud: Papić, Bojana Belivuk i Tanja Miljković u procesu za pranje…

Kurir pre 1 dan
Bojana Belivuk i Tanja Miljković, supruge Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, stigle su u Specijalni sud u Beogradu, u kom se bračnim parovima danas nastavlja suđenje za pranje novca. Belivuk i Miljković, podsetimo, u drugom postupku su optuženi da su… »
Aleksandar Papić stigao u Specijalni sud: Danas se nastavlja suđenje Belivuku, Miljkoviću i njihovim suprugama VIDEO

Aleksandar Papić stigao u Specijalni sud: Danas se nastavlja suđenje Belivuku, Miljkoviću i njihovim suprugama VIDEO

Nova pre 1 dan
Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i njihovim suprugama i Belivukovoj tašti, u postupku koji se vodi po optužbama da su prali novac, trebalo bi danas da bude nastavljen u Specijalnom sudu u Beogradu, a kako javlja reporet Nova.rs sa lica mesta, u… »

Vesti dana »