Повезане вести

Медији: Смењена шефица републичке просветне инспекције

Медији: Смењена шефица републичке просветне инспекције

Радио 021 пре 1 дан
Јасмина Јовановић, помоћница министра просвете за инспекцијске послове, смењена ја са те функције, пишу београдски медији. Та незванична сазнања објавио је лист Данас. Како се наводи, Јовановић је смењена на јучерашњој… »
Смењена Јасмина Јовановић, помоћница министра просвете

Смењена Јасмина Јовановић, помоћница министра просвете

Сербиан Невс Медиа пре 23 сата
Помоћница министра просвете за инспекцијске послове Јасмина Јовановић смењена је са функције, пренео је портал Данас. По наводима портала, она је смењена на јучерашњој седници Владе Србије. За сада није именован њен наследник… »
Данас: Смењена шефица републичке просветне инспекције

Недељник пре 1 дан
Помоћница министра просвете за инспекцијске послове Јасмина Јовановић смењена ја са те функције, сазнаје Данас. Према незваничним сазнањима Данаса, Јовановић је смењена на јучерашњој седници Владе и за сада није именован њен… »

Нова пре 1 дан
Јасмина Јовановић, помоћница министра просвете за инспекцијске послове, смењена ја са те функције, сазнаје Данас. Према незваничним сазнањима Данаса, Јовановић је смењена на јучерашњој седници Владе и за сада није именован… »

Н1 Инфо пре 1 дан
Јасмина Јовановић, помоћница министра просвете за инспекцијске послове, смењена ја са те функције, сазнаје Данас. Према незваничним сазнањима Данаса, Јовановић је смењена на јучерашњој седници Владе и за сада није именован… »
Данас сазнаје: Смењена шефица републичке просветне инспекције

Данас сазнаје: Смењена шефица републичке просветне инспекције

Данас пре 1 дан
Јасмина Јовановић, помоћница министра просвете за инспекцијске послове, смењена ја са те функције, сазнаје Данас. Према нашим незваничним сазнањима, Јовановић је смењена на јучерашњој седници Владе и за сада није именован… »

Вести дана »