Повезане вести

Гаћиновић: "Војводина заслужује респект, али заслужују га и моји играчи"

Гаћиновић: "Војводина заслужује респект, али заслужују га и моји играчи"

Спортске.нет пре 8 сати
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је данас да Војводина има индивидуалце који у сваком моменту могу да реше победника, али да је оптимиста уочи утакмице са Новосађанима у деветом колу Супер лиге Србије… »
Гаћиновић верује у победу Новог Пазара против Војводине: "Велики сам оптимиста"

Гаћиновић верује у победу Новог Пазара против Војводине: "Велики сам оптимиста"

Дневник пре 9 сати
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да Војводина има индивидуалце који у сваком моменту могу да реше победника. "Једини су нас победили у претходном плеј-офу. То је за респект, али за респект су и моји… »
Гаћиновић: Војводина заслужује респект, али заслужују га и моји играчи

Спортски журнал пре 9 сати
Домаћина ће због казне, која истиче, са трибина бодрити само деца до 15 година и жене. Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да Војводина има индивидуалце који у сваком моменту могу да реше победника. - Једини… »
Нови пазар дочекује војводину Гаћиновић: Заслужују респект, али заслужују га и моји играчи

Нови пазар дочекује војводину Гаћиновић: Заслужују респект, али заслужују га и моји играчи

Курир пре 9 сати
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да Војводина има индивидуалце који у сваком моменту могу да реше победника, али да је оптимиста уочи утакмице са Новосађанима у деветом колу Супер лиге Србије. "Једини су… »
Гаћиновић пред дуел са војводином: „Једини су нас победили у претходном плеј-офу!“

Гаћиновић пред дуел са војводином: „Једини су нас победили у претходном плеј-офу!“

Хот спорт пре 10 сати
Поред ‘вечитог дербија’, утакмица која привлачи највише пажње! У суботу са почетком од 17.30, Нови Пазар ће на свом терену дочекати Војводину. Уочи тог меча, Владимир Гаћиновић је рекао: „Једини су нас победили у претходном… »
Гаћиновић верује у победу: "Велики сам оптимиста"

Гаћиновић верује у победу: "Велики сам оптимиста"

Б92 пре 10 сати
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је да Војводина има индивидуалце који у сваком моменту могу да реше победника. "Једини су нас победили у претходном плеј-офу. То је за респект, али за респект су и моји… »

Радио сто плус пре 11 сати
“Једини су нас победили у претходном плеј-офу. То је за респект, али за респект су и моји играчи. Заслужили су га радом, односом према тренингу и посвећеношћу. Велики сам оптимиста да ће изаћи у правом светлу и ритму, без обзира… »

РТВ Нови Пазар пре 11 сати
Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је данас да Војводина има индивидуалце који у сваком моменту могу да реше победника, али да је оптимиста уочи утакмице са Новосађанима у деветом колу Супер лиге Србије… »

Вести дана »