Povezane vesti
Gaćinović: "Vojvodina zaslužuje respekt, ali zaslužuju ga i moji igrači"
Sportske.net 19.09.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da Vojvodina ima individualce koji u svakom momentu mogu da reše pobednika, ali da je optimista uoči utakmice sa Novosađanima u devetom kolu Super lige Srbije. "Jedini su nas pobedili u… »
Gaćinović: Vojvodina zaslužuje respekt, ali zaslužuju ga i moji igrači
Sportski žurnal 19.09.2025
Domaćina će zbog kazne, koja ističe, sa tribina bodriti samo deca do 15 godina i žene. Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da Vojvodina ima individualce koji u svakom momentu mogu da reše pobednika. - Jedini su nas pobedili u… »
Gaćinović veruje u pobedu Novog Pazara protiv Vojvodine: "Veliki sam optimista"
Dnevnik 19.09.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da Vojvodina ima individualce koji u svakom momentu mogu da reše pobednika. "Jedini su nas pobedili u prethodnom plej-ofu. To je za respekt, ali za respekt su i moji igrači. Zaslužili su ga radom… »
Novi pazar dočekuje vojvodinu Gaćinović: Zaslužuju respekt, ali zaslužuju ga i moji igrači
Kurir 19.09.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da Vojvodina ima individualce koji u svakom momentu mogu da reše pobednika, ali da je optimista uoči utakmice sa Novosađanima u devetom kolu Super lige Srbije. "Jedini su nas pobedili u prethodnom… »
Gaćinović pred duel sa vojvodinom: „Jedini su nas pobedili u prethodnom plej-ofu!“
Hot sport 19.09.2025
Pored ‘večitog derbija’, utakmica koja privlači najviše pažnje! U subotu sa početkom od 17.30, Novi Pazar će na svom terenu dočekati Vojvodinu. Uoči tog meča, Vladimir Gaćinović je rekao: „Jedini su nas pobedili u prethodnom plej-ofu. To je za respekt… »
Gaćinović veruje u pobedu: "Veliki sam optimista"
B92 19.09.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je da Vojvodina ima individualce koji u svakom momentu mogu da reše pobednika. "Jedini su nas pobedili u prethodnom plej-ofu. To je za respekt, ali za respekt su i moji igrači. Zaslužili su ga radom… »
Radio sto plus 19.09.2025
“Jedini su nas pobedili u prethodnom plej-ofu. To je za respekt, ali za respekt su i moji igrači. Zaslužili su ga radom, odnosom prema treningu i posvećenošću. Veliki sam optimista da će izaći u pravom svetlu i ritmu, bez obzira na kadrovske probleme… »
RTV Novi Pazar 19.09.2025
Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da Vojvodina ima individualce koji u svakom momentu mogu da reše pobednika, ali da je optimista uoči utakmice sa Novosađanima u devetom kolu Super lige Srbije. “Jedini su nas pobedili u… »
Vesti dana »
Narodna banka dobila upozorenje na sankcije zbog NIS! Jorgovanka Tabaković: To bi značilo blokadu svih plaćanja
Kurir pre 3 minutajoš 31 povezana
Mučenje sa NIS-om: Podnet zahtev za izdavanje posebne licence američkom OFAC-u
Vreme pre 28 minutajoš 45 povezanih
Nemački dnevnik: Balkanu se mora jasno reći da će ući u EU, pa i Srbiji gde Vučić neće zauvek vladati
Danas pre 2 satajoš 13 povezanih