Повезане вести

Мина Врбашки нема намеру да прекине дружење са Асмином Признала све: Свиђа ми се, баш волим са њим да причам...

Мина Врбашки нема намеру да прекине дружење са Асмином Признала све: Свиђа ми се, баш волим са њим да причам...

Курир пре 26 дана
Актуелна ријалити учесница Мина Врбашки доручковала је са цимером Дачом Виријевићем и том приликом проговорила о односу с Асмином Дурџићем. Том приликом је признала да се од Алибабе неће одвојити никако, иако неки укућани… »
Мина Врбашки нема намеру да прекине дружење са Асмином Признала све: "Свиђа ми се..."

Мина Врбашки нема намеру да прекине дружење са Асмином Признала све: "Свиђа ми се..."

Ало пре 26 дана
Због њиховог блиског односа многи сматрају да је Мина бацила око на дечка Станије Добројевић. Актуелна ријалити учесница Мина Врбашки доручковала је са цимером Дачом Виријевићем и том приликом проговорила о односу с Асмином… »
Мина Врбашки признала да нико неће успети да је раздвоји од Асмина, сковала план: "Свиђа ми се..."

Мина Врбашки признала да нико неће успети да је раздвоји од Асмина, сковала план: "Свиђа ми се..."

Телеграф пре 26 дана
Актуелна учесница "Елите", Мина Врбашки, доручковала је с цимером Дачом Виријевићем и том приликом проговорила о односу с Асмином Дурџићем. Мина Врбашки је признала да се од Алибабе неће одвојити никако, иако неки укућани… »

Вести дана »