Povezane vesti
(Uznemirujuća fotografija) mozak joj virio iz čela: Devojka (28) doživela tešku nesreću slomivši 26 kostiju u telu: Bila je…
Blic pre 10 sati
Savana (28) je bila klinički mrtva jedan minut i 24 sekunde. Ali mlada majka iz Ilinoisa (SAD) se držala života – i vratila se! Ona i njen sin (tada 7 godina) teško su povređeni u stravičnoj nesreći. Tog 24. jula 2024. Savana Vajt je vozila električni… »
"Deo mozga mi iskočio iz čela, bila sam klinički mrtva": Preživela stravičan udes, 26 slomljenih kostiju (Foto)
Mondo pre 9 sati
Savana (28) je bila klinički mrtva jedan minut i 24 sekunde. Ali mlada majka iz Ilinoisa (SAD) se držala života - i vratila se! Ona i njen sin (tada 7 godina) teško su povređeni u stravičnoj nesreći. Tog 24. jula 2024, preneo je Bild. Savana Vajt je… »
Vesti dana »

"Uvek uz našu zemlju": Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

"Bili su primorani da pobegnu": Premijer Estonije traži konsultacije po članu 4 NATO-a zbog ruskih aviona: Strahuju za teritorijalnu bezbednost
Blic pre 41 minutajoš 1 povezana

Nacionalna garda Ohaja u poseti Ratnom vazduhoplovstvu i PVO Vojske Srbije (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana