Povezane vesti
"Neću više biti sa Aneli u vezi ako se to desi": Luka iznenadio sve u Eliti - Asmin se umešao: "Nek se objavi šta je pričala…
Blic 19.09.2025
U rijalitiju "Elita 9" u toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je klip u kom je Luka Vujović podgrejao sumnje da je Aneli Ahmić u drugom stanju. - Odakle ti da je Aneli trudna? - pitao je voditelj Milan Milošević. - Nisam… »
"Neću više biti sa Aneli u vezi" Luka Vujović nije mogao više da izdrži, prelomio i doneo šok odluku
Alo 19.09.2025
Luka iznenadio sve u Eliti. U rijalitiju je u toku emisija „Gledanje snimaka“, a Milan MIlošević je najavio klip u kojem je Luka Vujović podgrejao sumnje da bi Aneli Ahmić mogla biti trudna. - Odakle ti informacija da je Aneli trudna? – pitao je… »
Aneli izvukla 30.000 podmetanjem testa za trudnoću? Asmin i Janjuš progovorili, Luka besan: "Durdžiću..."
Telegraf 19.09.2025
U rijalitiju "Elita 9" tokom emisije "Gledanje snimaka" izbila je nova afera kada je voditelj Milan Milošević najavio klip u kom Asmin Durdžić otkriva da je Aneli Ahmić podmetala bivšem momku Sitin test za trudnoću kako bi od njega izvukla pare. - Ja… »
"Neću više biti sa njom u vezi" Luka Vujović iznenadio sve učesnike svojim izlaganjem: Pričalo se da sam ja sa Aneli zbog…
Kurir 19.09.2025
U rijaliti programu Elita 9 trenutno je na programu emisija „Gledanje snimaka“, a voditelj Milan Milošević najavio je prilog u kojem je Luka Vujović dodatno podstakao sumnje da je Aneli Ahmić trudna. - Odakle ti da je Aneli trudna? - pitao je voditelj… »
Aneli podvalila sestrin test za trudnoću, pa izvukla: 30.000? Asmin i Janjuš bez pardona o bivšoj - Luka pobesneo: "Durdžiću…
Blic 19.09.2025
U rijalitiju "Elita 9" u toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je klip u kom Asmin Durdžić otkriva da je Aneli Ahmić podmetala bivšem momku Sitin test za trudnoću kako bi od njega izvukla pare. - Ja njemu apsolutno sve… »
Vesti dana »
Simović: Zbog nestašice vode gradska vlast zaslužuje ozbiljnu reakciju građana, koja iz nekog razloga izostaje
Morava info pre 2 satajoš 57 povezanih
Tepić (SSP): I tužilaštvo u Srbiji ima uvid u skaj prepisku kriminalaca ali ne reaguje
Pravo u centar pre 3 satajoš 16 povezanih
Viktor Rašović: „Napravili smo veliki korak ka tituli, sada je važno da ostanemo fokusirani“
Serbian News Media pre 44 minutajoš 30 povezanih
Amerika se povlači, blokada Ormuza se ukida? Iran tvrdi da je dobio nacrt istorijskog memoranduma za prekid rata, ali šalje jasan ultimatum - ništa bez ovoga
Kurir pre 14 minutajoš 17 povezanih
Fedorov: Ukrajina pokreće logistički lokdaun protiv ruske vojske
Politika pre 34 minutajoš 20 povezanih