Povezane vesti
"Neću više biti sa Aneli u vezi ako se to desi": Luka iznenadio sve u Eliti - Asmin se umešao: "Nek se objavi šta je pričala…
Blic pre 1 dan
U rijalitiju "Elita 9" u toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je klip u kom je Luka Vujović podgrejao sumnje da je Aneli Ahmić u drugom stanju. - Odakle ti da je Aneli trudna? - pitao je voditelj Milan Milošević. - Nisam… »
"Neću više biti sa Aneli u vezi" Luka Vujović nije mogao više da izdrži, prelomio i doneo šok odluku
Alo pre 16 sati
Luka iznenadio sve u Eliti. U rijalitiju je u toku emisija „Gledanje snimaka“, a Milan MIlošević je najavio klip u kojem je Luka Vujović podgrejao sumnje da bi Aneli Ahmić mogla biti trudna. - Odakle ti informacija da je Aneli trudna? – pitao je… »
Aneli izvukla 30.000 podmetanjem testa za trudnoću? Asmin i Janjuš progovorili, Luka besan: "Durdžiću..."
Telegraf pre 17 sati
U rijalitiju "Elita 9" tokom emisije "Gledanje snimaka" izbila je nova afera kada je voditelj Milan Milošević najavio klip u kom Asmin Durdžić otkriva da je Aneli Ahmić podmetala bivšem momku Sitin test za trudnoću kako bi od njega izvukla pare. - Ja… »
"Neću više biti sa njom u vezi" Luka Vujović iznenadio sve učesnike svojim izlaganjem: Pričalo se da sam ja sa Aneli zbog…
Kurir pre 18 sati
U rijaliti programu Elita 9 trenutno je na programu emisija „Gledanje snimaka“, a voditelj Milan Milošević najavio je prilog u kojem je Luka Vujović dodatno podstakao sumnje da je Aneli Ahmić trudna. - Odakle ti da je Aneli trudna? - pitao je voditelj… »
Aneli podvalila sestrin test za trudnoću, pa izvukla: 30.000? Asmin i Janjuš bez pardona o bivšoj - Luka pobesneo: "Durdžiću…
Blic pre 19 sati
U rijalitiju "Elita 9" u toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je klip u kom Asmin Durdžić otkriva da je Aneli Ahmić podmetala bivšem momku Sitin test za trudnoću kako bi od njega izvukla pare. - Ja njemu apsolutno sve… »
Vesti dana »

(VIDEO) Žandarmerija opkolila i potiskivala građane koji su došli prekoputa Palate Srbija gde se održava vojna parada
N1 Info pre 8 minutajoš 73 povezane

Održana komemoracija za Dejana Milovanovića: Na Marakani Bane Ivanović, Basta, Žigić…
Nova pre 23 minutajoš 25 povezanih

Otkazani letovi širom Evrope! Drama na aerodromima: Žestok hakerski napad totalno poremetio sistem
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih

Ukrajina napala Zaporošku nuklearnu elektranu: Eksplozije iznad centra za obuku
NIN pre 2 satajoš 24 povezane