Повезане вести

"Нећу више бити са Анели у вези ако се то деси": Лука изненадио све у Елити - Асмин се умешао: "Нек се објави шта је причала…

"Нећу више бити са Анели у вези ако се то деси": Лука изненадио све у Елити - Асмин се умешао: "Нек се објави шта је причала…

Блиц пре 27 дана
У ријалитију "Елита 9" у току је емисија "Гледање снимака", а водитељ Милан Милошевић најавио је клип у ком је Лука Вујовић подгрејао сумње да је Анели Ахмић у другом стању. - Одакле ти да је Анели трудна? - питао је водитељ… »
"Нећу више бити са Анели у вези" Лука Вујовић није могао више да издржи, преломио и донео шок одлуку

"Нећу више бити са Анели у вези" Лука Вујовић није могао више да издржи, преломио и донео шок одлуку

Ало пре 26 дана
Лука изненадио све у Елити. У ријалитију је у току емисија „Гледање снимака“, а Милан МИлошевић је најавио клип у којем је Лука Вујовић подгрејао сумње да би Анели Ахмић могла бити трудна. - Одакле ти информација да је Анели… »
Анели извукла 30.000 подметањем теста за трудноћу? Асмин и Јањуш проговорили, Лука бесан: "Дурџићу..."

Анели извукла 30.000 подметањем теста за трудноћу? Асмин и Јањуш проговорили, Лука бесан: "Дурџићу..."

Телеграф пре 26 дана
У ријалитију "Елита 9" током емисије "Гледање снимака" избила је нова афера када је водитељ Милан Милошевић најавио клип у ком Асмин Дурџић открива да је Анели Ахмић подметала бившем момку Ситин тест за трудноћу како би од… »
"Нећу више бити са њом у вези" Лука Вујовић изненадио све учеснике својим излагањем: Причало се да сам ја са Анели због…

"Нећу више бити са њом у вези" Лука Вујовић изненадио све учеснике својим излагањем: Причало се да сам ја са Анели због…

Курир пре 26 дана
У ријалити програму Елита 9 тренутно је на програму емисија „Гледање снимака“, а водитељ Милан Милошевић најавио је прилог у којем је Лука Вујовић додатно подстакао сумње да је Анели Ахмић трудна. - Одакле ти да је Анели… »
Анели подвалила сестрин тест за трудноћу, па извукла: 30.000? Асмин и Јањуш без пардона о бившој - Лука побеснео: "Дурџићу…

Анели подвалила сестрин тест за трудноћу, па извукла: 30.000? Асмин и Јањуш без пардона о бившој - Лука побеснео: "Дурџићу…

Блиц пре 26 дана
У ријалитију "Елита 9" у току је емисија "Гледање снимака", а водитељ Милан Милошевић најавио је клип у ком Асмин Дурџић открива да је Анели Ахмић подметала бившем момку Ситин тест за трудноћу како би од њега извукла паре. -… »

Вести дана »