Povezane vesti
Mesarović sa studentima koji žele da uče, pozvala ih na vojnu paradu
Radio 021 pre 2 dana
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović razgovarala je sa studentima koji žele da uče. "Provela sam divno vreme sa studentima. Uvek se radujem razgovoru sa njima i želja mi je bila da se okupimo u ovim važnim danima za našu… »
Mesarović sa studentima koji žele da uče: Ne odustajte od borbe za pravedne ciljeve
RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović razgovarala je danas sa studentima koji žele da uče, koji su se, kako je navela, odlučno suprotstavili onima koji su pokušali da unište obrazovni sistem. "Provela sam divno… »
Mesarović sa studentima koji žele da uče: Ne odustajte od borbe za pravedne ciljeve
Euronews pre 2 dana
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka privrede Adrijana Mesarović razgovarala je danas sa studentima koji žele da uče, koji su se, kako je navela, odlučno suprotstavili onima koji su pokušali da unište obrazovni sistem. "Provela sam divno vreme sa… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Želim da u ovoj zgradi budu oni koji su mi ubili dete, želim tu da vidim Aleksandra Vučića“: Govor Dijane Hrke ispred zatvora na Klisi
Nova pre 18 minutajoš 19 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
Danas pre 7 satijoš 17 povezanih

Kakav dan za Topiće: Angelina do bronze, Sofija do novog rekorda!
Sport klub pre 18 minutajoš 29 povezanih