Povezane vesti
Američka vojska: U Siriji ubijen visoki funkcioner Islamske države
Euronews 19.09.2025
U operaciji u Siriji ubijen je visoki funkcioner Islamske države Omar Abdul Kader, koji je "želeo da napadne Sjedinjene Američke Države", saopštila je danas američka vojska. Ranije danas je i iračka služba za borbu protiv terorizma saopštila da je visoki… »
U Siriji ubijen važan član Islamske države: Američka vojska se oglasila povodom sprovedene racije
Mondo 19.09.2025
Vojska SAD-a saopštila je danas da je sprovela raciju u Siriji tokom koje je ubijen visoki pripadnik Islamske države. Iračka služba za borbu protiv terorizma ranije danas objavila je da je visoko pozicionirani lider Islamske države eliminisan u… »
Američka vojska saopštila da je ubila višeg oficira Islamske države: "Želeo je da napadne SAD"
Telegraf 19.09.2025
Vojska SAD danas je saopštila da je sprovela raciju u Siriji u kojoj je ubijen viši oficir Islamske države. Iračka protivteroristička služba ranije danas je rekla da je visokopozicionirani čelnik Islamske države ubijen u vojnoj operaciji u Siriji… »
Američka vojska: Ubijen je
B92 19.09.2025
U operaciji u Siriji ubijen je visoki funkcioner Islamske države Omar Abdul Kader, koji je "želeo da napadne Sjedinjene Američke Države", saopštila je danas američka vojska. Ranije danas je i iračka služba za borbu protiv terorizma saopštila da je visoki… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 10 minutajoš 19 povezanih
VRAĆA SE SUNCE I TEMPERATURA IDE DO 26 STEPENI: Evo kakvo vreme čeka Srbiju danas i narednih dana
Glas juga pre 15 minutajoš 10 povezanih
Pezeškijan: Iran spreman na pregovore o nuklearnom programu i međunarodnu inspekciju
Politika pre 14 minutajoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 15 minutajoš 1 povezana