Povezane vesti
Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
RTS 19.09.2025
Predsednik Aleksandar Vučić ugostio je predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Aleksandar Vučić je istakao na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, da je ponosan i srećan što je ponovo… »
Mohamed bin Zajed gost na velikoj vojnoj paradi
Politika 19.09.2025
Predsednik istakao da je ponosan i srećan što ponovo ima priliku da sačeka velikog prijatelja Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana koji boravi u poseti… »
Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
RTV 19.09.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom… »
Euronews 19.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu… »
Sputnik 19.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu… »
Telegraf 19.09.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučiću gostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu… »
Vesti dana »
Ništa od novog trofeja za Lebrona Džejmsa: Kasl razbio Lejkerse u polufinalu NBA Kupa!
Hot sport pre 58 minutajoš 20 povezanih
Crveno-beli večeras gostuju u Gracu! Evo gde možete da gledate utakmicu Šturm - Crvena zvezda!
Kurir pre 48 minutajoš 19 povezanih
Rusija tokom noći napala energetska postrojenja u Odeskoj i Poltavskoj oblasti
RTV pre 38 minutajoš 15 povezanih