Повезане вести

Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради

Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради

РТС 19.09.2025
Председник Александар Вучић угостио је председника Уједињених Арапских Емирата шеика Мохамеда бин Заједа Ал Нахјана, који борави у посети Србији. Александар Вучић је истакао на Инстаграм налогу будуцностсрбијеав, да је поносан и… »
Мохамед бин Зајед гост на великој војној паради

Мохамед бин Зајед гост на великој војној паради

Политика 19.09.2025
Председник истакао да је поносан и срећан што поново има прилику да сачека великог пријатеља Србије. Председник Србије Александар Вучић угостио је вечерас председника Уједињених Арапских Емирата шеика Мохамеда бин Заједа Ал… »

РТВ 19.09.2025
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић угостио је вечерас председника Уједињених Арапских Емирата шеика Мохамеда бин Заједа Ал Нахјана, који борави у посети Србији. Истакао је да је поносан и срећан што је поново имао… »

Еуроневс 19.09.2025
Председник Србије Александар Вучић угостио је вечерас председника Уједињених Арапских Емирата шеика Мохамеда бин Заједа Ал Нахјана, који борави у посети Србији. Истакао је да је поносан и срећан што је поново имао прилику да на… »
Вучиц́ угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ц́е бити гост на војној паради

Вучиц́ угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ц́е бити гост на војној паради

Спутник 19.09.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ угостио је вечерас председника Уједињених Арапских Емирата шеика Мохамеда бин Заједа Ал Нахјана, који борави у посети Србији. Истакао је да је поносан и срец́ан што је поново имао прилику да… »

Телеграф 19.09.2025
Председник Србије Александар Вучићу гостио је вечерас председника Уједињених Арапских Емирата шеика Мохамеда бин Заједа Ал Нахјана, који борави у посети Србији. Истакао је да је поносан и срећан што је поново имао прилику да на… »

Вести дана »