Povezane vesti

Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi

Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi

RTS pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić ugostio je predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Aleksandar Vučić je istakao na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, da je ponosan i srećan što je ponovo… »
Mohamed bin Zajed gost na velikoj vojnoj paradi

Mohamed bin Zajed gost na velikoj vojnoj paradi

Politika pre 17 sati
Predsednik istakao da je ponosan i srećan što ponovo ima priliku da sačeka velikog prijatelja Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana koji boravi u poseti… »

RTV pre 17 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom… »

Euronews pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu… »

Sputnik pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu… »

Telegraf pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučiću gostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu… »

Vesti dana »