Povezane vesti
Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
RTS pre 1 dan
Predsednik Aleksandar Vučić ugostio je predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Aleksandar Vučić je istakao na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, da je ponosan i srećan što je ponovo… »
Mohamed bin Zajed gost na velikoj vojnoj paradi
Politika pre 17 sati
Predsednik istakao da je ponosan i srećan što ponovo ima priliku da sačeka velikog prijatelja Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana koji boravi u poseti… »
Vučić ugostio Bin Zajeda: Posebno sam zahvalan što će biti gost na vojnoj paradi
RTV pre 17 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom… »
Euronews pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu… »
Sputnik pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu… »
Telegraf pre 17 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučiću gostio je večeras predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana, koji boravi u poseti Srbiji. Istakao je da je ponosan i srećan što je ponovo imao priliku da na beogradskom aerodromu… »
Vesti dana »

Preko 10.000 pripadnika Vojske, 70 letelica, 600 borbenih vozila i oko 20 plovila: U Beogradu danas prikazana neverovatna moć srpske vojke na velikoj paradi "Snaga jedinstva 2025" (FOTO)
RINA pre 2 satajoš 127 povezanih

Adriana posle finala: Nadam se da će doći moj trenutak Vilagoš osma na svetu, ništa od medalje!
Sport klub pre 18 minutajoš 39 povezanih

Ostaje žal – Adriana Vilagoš nakon finala: Bila sam spremna za daljine preko 65 metara, dala sam sve od sebe
Dnevnik pre 8 minutajoš 22 povezane