Повезане вести
Невероватна сличност Погледајте колико личе Асминова сестра и Станија! (фото)
Ало пре 2 сата
Црте лица, уста, нос, боја очију су готово идентичне као код Добројевићеве. Сестра Асмина Дурџића, Минка, невероватно подсећа на његову вереницу Станију Добројевић. До сада се није појављивала у медијима, а када је одлучила да… »
Да ли је ово могуће? Сестра Асмина Дурџића је пресликана Станија Добројевић (фото)
Блиц пре 3 сата
Сестра ријалити учесника Асмина Дурџића до сада се није појављивала у медијима, а када је одлучила да се огласи и одбрани брата од Анели Ахмић, сви су остали у чуду колико има сличности са његовом девојком Станијом Добројевић… »
"Сви пријатељи су га се одрекли" Скандалозни детаљи на рачун Луке Вујовића: "Глумио је оца девојци која има троје деце"
Ало пре 15 сати
Испливали детаљи из најближег окружења учесника Елите 9. Лука Вујовић, актуелни учесник Елите, већ месецима је у центру пажње због везе са Анели Ахмић. Сада се огласила и Жана Омниа, која не крије да је шокирана Лукиним… »
"Сви пријатељи су га се одрекли, јако ме је разочарао": Испливали детаљи из најближег окружења Луке Вујовића: "Глумио је…
Блиц пре 18 сати
Лука Вујовић актуелни је учесник "Елите", а о његовој вези са Анели Ахмић месецима уназад се прича. Жана Омниа је сад проговорила о Луки и његовим потезима, а не крије да је шокирана оним што види и чује. - У овој причи је… »
Вести дана »

Председник: Савет за сарадњу Србије и Српске симбол заједничког пута и свеукупне сарадње
РТВ пре 23 минутајош 133 повезане

Адриана: Остаје жал јер сам знала да сам спремна за даљине преко 65 метара
Спортски журнал пре 3 минутајош 26 повезаних

Након свежег јутра, данас сунчано и топло, до 31 степен
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 25 повезаних