Povezane vesti

"Ignoriše svaku moju sugestiju i pomoć" Trudna Amidžina žena otkrila kakav im je sin Perun: Da mi je njegovo samopouzdanje...…

"Ignoriše svaku moju sugestiju i pomoć" Trudna Amidžina žena otkrila kakav im je sin Perun: Da mi je njegovo samopouzdanje...…

Kurir pre 26 dana
Mina Naumović, supruga voditelja Ognjena Amidžića, koja sa voditeljom čeka drugo dete, podelila je na društvenim mrežama reči u kojima se pronalazi. - Treba mi samopouzdanje mog deteta koje boji crtež u bojanci, surovo šarajući preko linija, ignorišući… »
"Ignoriše svaku moju sugestiju i pomoć": Trudna Amidžina žena otkrila kakav im je sin: "Njegovo samopouzdanje...", a evo kako…

"Ignoriše svaku moju sugestiju i pomoć": Trudna Amidžina žena otkrila kakav im je sin: "Njegovo samopouzdanje...", a evo kako…

Blic pre 26 dana
Supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović, podelila je na društvenim mrežama reči u kojima se pronalazi. Mina je u drugom stanju, a sa Ognjenom već ima sina Peruna. - Treba mi samopouzdanje mog deteta koje boji crtež u bojanci, surovo šarajući… »

Vesti dana »