Povezane vesti
"Ignoriše svaku moju sugestiju i pomoć" Trudna Amidžina žena otkrila kakav im je sin Perun: Da mi je njegovo samopouzdanje...…
Kurir 20.09.2025
Mina Naumović, supruga voditelja Ognjena Amidžića, koja sa voditeljom čeka drugo dete, podelila je na društvenim mrežama reči u kojima se pronalazi. - Treba mi samopouzdanje mog deteta koje boji crtež u bojanci, surovo šarajući preko linija, ignorišući… »
"Ignoriše svaku moju sugestiju i pomoć": Trudna Amidžina žena otkrila kakav im je sin: "Njegovo samopouzdanje...", a evo kako…
Blic 20.09.2025
Supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović, podelila je na društvenim mrežama reči u kojima se pronalazi. Mina je u drugom stanju, a sa Ognjenom već ima sina Peruna. - Treba mi samopouzdanje mog deteta koje boji crtež u bojanci, surovo šarajući… »
Vesti dana »
Evropski parlamentarci u poseti Narodnoj skupštini: Razgovori o napretku Srbije u procesu pristupanja EU
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 52 povezane
Decembarski računi za struju iznenadili građane: Nekima višestruko veći, drugima sumnjivo niži – kako podneti žalbu EPS-u?
Nova pre 3 satajoš 9 povezanih
Operativna licenca za NIS-a ističe u ponoć, Marković: MOL je dobar izbor, ne očekujem dalja američka uslovljavanja
RTS pre 32 minutajoš 20 povezanih
Izaslanici SAD održali maratonski sastanak sa Putinom, teritorijalno pitanje ostaje suštinsko
Beta pre 12 minutajoš 48 povezanih