Повезане вести
Рубен Аморим о својој формацији: „Нико то не може да ми промени, чак ни папа“
Хот спорт пре 1 сат
Португалски стручњак се чврсто држи своје формације и тактике! Фудбалери Манчестер јунајтеда никако не успевају да пронађу прави ритам на почетку нове сезоне, а главни фокус критика усмерен је ка тренеру Рубену Амориму. И поред… »
"Чак ни папа то неће учинити": Рубен Аморим проговорио о формацији коју форсира у Манчестер јунајтеду
Вечерње новости пре 2 сата
МАНЧЕСТЕР јунајтед је још једну сезону лоше отворио и на удару критика се нашао тренер "црвених ђавола" Рубен Аморим. Фото: Профимедиа Многи га критикују због тога што не жели да промени формацију коју форсира 3-4-2-1. - Не, не… »
Аморим: "Чак ни папа не може променити моју формацију"
Спортске.нет пре 4 сати
Многи нису задовољни Манчестер јунајтедом и ове сезоне, мада је то већ постала навика, очекивања су огромна, али резултати су далеко другачији од тога. Зато је тешко било и пронаћи тренера, Рубен Аморим је чинио добре ствари са… »
"Ма, ни Папа не може да ме убеди да то променим": Аморим се бранио пред камерама, тврдоглав и по цену отказа
Мондо пре 5 сати
Рубен Аморим (40) доведен је у Манчестер Јунајтед са идејом да врати клуб на стазе старе славе. Уместо тога догађа се потпуно супротно. Славни клуб и даље тоне и не назире се промена на боље. Многи стручњаци нападају… »
"Ни поп не може да ми промени формацију" ВИДЕО
Б92 пре 4 сати
Манчестер јунајтед и даље лута на старту нове сезоне, а тренер Рубен Аморим остаје доследан својој филозофији игре, иако се налази под озбиљним притиском јавности и навијача. Серија слабих резултата додатно је појачала критике… »
Аморим: Ни папа не може да ме промени, не одустајем од својих идеја
РТС пре 5 сати
Менаџер Манчестер јунајтеда Рубен Аморим поручио је да не одустаје од своје формације, упркос критикама после пораза од Манчестер ситија у градском дербију, пренео је британски Би-Би-Си. Португалац је на конференцији за… »
Вести дана »

УКРАЈИНСКА КРИЗА: Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТВ пре 2 сатајош 24 повезане

Сајбер напад на аеродроме, летови се масовно отказују: Драма у више европских земаља
Мондо пре 46 минутајош 18 повезаних

Данас се одржава Војна парада: Ови делови града су затворени, измењене трасе чак 25 линија градског превоза
Нова пре 4 сатијош 17 повезаних