Povezane vesti

Ruben Amorim o svojoj formaciji: „Niko to ne može da mi promeni, čak ni papa“

Ruben Amorim o svojoj formaciji: „Niko to ne može da mi promeni, čak ni papa“

Hot sport pre 23 dana
Portugalski stručnjak se čvrsto drži svoje formacije i taktike! Fudbaleri Mančester junajteda nikako ne uspevaju da pronađu pravi ritam na početku nove sezone, a glavni fokus kritika usmeren je ka treneru Rubenu Amorimu. I pored brojnih nezadovoljnih… »
"Čak ni papa to neće učiniti": Ruben Amorim progovorio o formaciji koju forsira u Mančester junajtedu

"Čak ni papa to neće učiniti": Ruben Amorim progovorio o formaciji koju forsira u Mančester junajtedu

Večernje novosti pre 23 dana
MANČESTER junajted je još jednu sezonu loše otvorio i na udaru kritika se našao trener "crvenih đavola" Ruben Amorim. Foto: Profimedia Mnogi ga kritikuju zbog toga što ne želi da promeni formaciju koju forsira 3-4-2-1. - Ne, ne, ne! Niko ne može uticati… »
Amorim: "Čak ni papa ne može promeniti moju formaciju"

Amorim: "Čak ni papa ne može promeniti moju formaciju"

Sportske.net pre 24 dana
Mnogi nisu zadovoljni Mančester junajtedom i ove sezone, mada je to već postala navika, očekivanja su ogromna, ali rezultati su daleko drugačiji od toga. Zato je teško bilo i pronaći trenera, Ruben Amorim je činio dobre stvari sa Sportingom, ali i on… »
"Ma, ni Papa ne može da me ubedi da to promenim": Amorim se branio pred kamerama, tvrdoglav i po cenu otkaza

"Ma, ni Papa ne može da me ubedi da to promenim": Amorim se branio pred kamerama, tvrdoglav i po cenu otkaza

Mondo pre 24 dana
Ruben Amorim (40) doveden je u Mančester Junajted sa idejom da vrati klub na staze stare slave. Umesto toga događa se potpuno suprotno. Slavni klub i dalje tone i ne nazire se promena na bolje. Mnogi stručnjaci napadaju portugalskog stručnjaka zbog… »
"Ni pop ne može da mi promeni formaciju" VIDEO

"Ni pop ne može da mi promeni formaciju" VIDEO

B92 pre 24 dana
Mančester junajted i dalje luta na startu nove sezone, a trener Ruben Amorim ostaje dosledan svojoj filozofiji igre, iako se nalazi pod ozbiljnim pritiskom javnosti i navijača. Serija slabih rezultata dodatno je pojačala kritike na račun portugalskog… »
Amorim: Ni papa ne može da me promeni, ne odustajem od svojih ideja

Amorim: Ni papa ne može da me promeni, ne odustajem od svojih ideja

RTS pre 24 dana
Menadžer Mančester junajteda Ruben Amorim poručio je da ne odustaje od svoje formacije, uprkos kritikama posle poraza od Mančester sitija u gradskom derbiju, preneo je britanski Bi-Bi-Si. Portugalac je na konferenciji za novinare, uoči duela sa Čelsijem… »

Vesti dana »