Povezane vesti
"Moj brat ima cerebralnu paralizu": Boris Režak odlučio da pomogne svim roditeljima koji prolaze isto:"Zbog dece se odriču…
Blic 20.09.2025
Pevač Boris progovorio je o svom bratu koji od rođenja ima zdravstvenih problema, a sada je otkrio da je odlučio da pomogne svim roditeljima koji se sa svojom decom bore sa bolešću. Naime, brat Borisa Režaka , Dado, ima cerebralnu paralizu zbog čega su… »
"Moj brat ima cerebralnu paralizu, svi se borimo!" Boris Režak odlučio da pomogne svim roditeljima koji prolaze isti problem…
Kurir 20.09.2025
Pevač Boris Režak progovorio je o svom bratu koji od rođenja ima zdravstvenih problema, a sada je otkrio da je odlučio da pomogne svim roditeljima koji se sa svojom decom bore sa bolešću. Naime, brat Borisa Režaka, Dado, ima cerebralnu paralizu zbog čega… »
Vesti dana »
Sad vode tajne konsultacije sa rusijom? Peskov: O njegovom pristanku mi nismo obavešteni
Alo pre 14 minutajoš 30 povezanih
Kiša pljušti u ovim delovima Srbije, temperatura već pala na 4°C: Evo kada stiže i sneg
Telegraf pre 24 minutajoš 15 povezanih
Danas tri decenije od potpisivanja Dejtonskog sporazuma, u RS praznik, u FBiH običan radni dan
Beta pre 2 satajoš 10 povezanih
MASA o slučaju sa profesorkom Kleut: Osveta „podobnih rektora i dekana“ zbog podrške studentima
Nedeljnik pre 34 minutajoš 7 povezanih