Povezane vesti

"Moj brat ima cerebralnu paralizu": Boris Režak odlučio da pomogne svim roditeljima koji prolaze isto:"Zbog dece se odriču…

"Moj brat ima cerebralnu paralizu": Boris Režak odlučio da pomogne svim roditeljima koji prolaze isto:"Zbog dece se odriču…

Blic pre 28 minuta
Pevač Boris progovorio je o svom bratu koji od rođenja ima zdravstvenih problema, a sada je otkrio da je odlučio da pomogne svim roditeljima koji se sa svojom decom bore sa bolešću. Naime, brat Borisa Režaka , Dado, ima cerebralnu paralizu zbog čega su… »
"Moj brat ima cerebralnu paralizu, svi se borimo!" Boris Režak odlučio da pomogne svim roditeljima koji prolaze isti problem…

"Moj brat ima cerebralnu paralizu, svi se borimo!" Boris Režak odlučio da pomogne svim roditeljima koji prolaze isti problem…

Kurir pre 12 sati
Pevač Boris Režak progovorio je o svom bratu koji od rođenja ima zdravstvenih problema, a sada je otkrio da je odlučio da pomogne svim roditeljima koji se sa svojom decom bore sa bolešću. Naime, brat Borisa Režaka, Dado, ima cerebralnu paralizu zbog čega… »

Vesti dana »