Povezane vesti

Đani kupio luks stan u Crnoj Gori: Nekretnina na samoj obali mora, oglasila se Slađa: "To mi je bila velika želja"

Đani kupio luks stan u Crnoj Gori: Nekretnina na samoj obali mora, oglasila se Slađa: "To mi je bila velika želja"

Blic pre 57 minuta
Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa kupili su još jednu nekretninu, a sada su otkriveni detalji. Naime, Đani i Slađa su pazarili stan van granica Srbije – i to na jednoj od najatraktivnijih destinacija na crnogorskom primorju, u samom… »
Đani kupio luksuzan stan u Crnoj Gori: Nekretnina na obali mora, Slađa presrećna "To mi je bila velika želja"

Đani kupio luksuzan stan u Crnoj Gori: Nekretnina na obali mora, Slađa presrećna "To mi je bila velika želja"

Telegraf pre 4 sati
Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa rešili su da prošire svoju imovinu još jednom luksuznom nekretninom. Budući da vole da putuju i da su često van kuće, njih dvoje su pazarili nekretninu van granica Srbije i to na crnogorskom primorju… »
Đani kupio luks stan u Crnoj Gori

Đani kupio luks stan u Crnoj Gori

Vesti online pre 5 sati
Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa kupili su još jednu nekretninu, a sada su otkriveni detalji. Slađa sve potvrdila Imala trzavice u braku sa Đanijem. Naime, Đani i Slađa su pazarili stan van granica Srbije – i to na jednoj od… »
Đani i Slađa kupili luks stan u Budvi: Supruga pevača se oglasila, evo kome su namenili nekretninu

Đani i Slađa kupili luks stan u Budvi: Supruga pevača se oglasila, evo kome su namenili nekretninu

Mondo pre 6 sati
Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa kupili su još jednu nekretninu, a sada su otkriveni i novi detalji. Naime, bračni par je pazario stan van granica Srbije – i to na jednoj od najatraktivnijih lokacija crnogorskog primorja, u samom… »
Đani kralj nekretnina! Kupio luks stan i u Crnoj Gori! U nekretninama u BG ima 1.300.000 €, a sad pazario još jednu na samoj…

Đani kralj nekretnina! Kupio luks stan i u Crnoj Gori! U nekretninama u BG ima 1.300.000 €, a sad pazario još jednu na samoj…

Kurir pre 6 sati
Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa kupili su još jednu nekretninu, a sada su otkriveni detalji. Naime, Đani i Slađa su pazarili stan van granica Srbije – i to na jednoj od najatraktivnijih destinacija na Crnogorskom primorju, u samom… »

Vesti dana »