Povezane vesti
"Dovodili su me na šabački vašar kada sam bila mala" Zovu je kraljicom bakšiša, ona pod šatorom napravila haos!
Alo pre 14 minuta
Kako je istakla, za razliku od koleginica, čast joj je da sada nastupa na šabačkom vašaru. Pevačica Zorana Mićanović imala je nastup na šabačkom vašaru, na koji je stigla u poslednjem trenutku. Tom prilikom dala je izjavu za domaće medije i tom prilikom… »
Zorana napravila pometnju na šabačkom vašaru: Pevačica izgrmela u šik stajlingu i digla publiku na noge
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Zorana Mićanović imala je nastup na šabačkom vašaru, na koji je stigla u poslednjem trenutku. Mlada i atraktivna pevačica je zablistala na nastupu kao i inače a za ovu priliku nosila je kratak beli kombinezon te je stajling zaokružila… »
"Na šabački vašar su me dovodili dok sam bila mala" Zorana Mićanović napravila haos pod šatrom, sve digla na noge
Kurir pre 6 sati
Pevačica Zorana Mićanović imala je nastup na šabačkom vašaru, na koji je stigla u poslednjem trenutku, pa smo je uhvatili u kolima i upravo tamo obavili razgovor sa njom. – Mnoge pevačice se stide da nastupaju na Šabačkom vašaru, kod mene to nije slučaj… »
Vesti dana »

Sajber napad na aerodrome širom Evrope: Otkazani mnogi letovi
Vesti online pre 2 satajoš 22 povezane

Ruski napadi "šahedima" i "iskanderima" širom Ukrajine; Kijev uzvratio udarom na nuklearnu elektranu Zaporožje
RTS pre 1 satjoš 26 povezanih