Povezane vesti

Jovana hitno prekinula emisiju: Voditeljka primetila promenu na telu dok je vodila program, izvinila se gostima i zastala

Jovana hitno prekinula emisiju: Voditeljka primetila promenu na telu dok je vodila program, izvinila se gostima i zastala

Svet & Skandal pre 27 dana
Jovana Jeremić danas je vodila specijalan program posvećen vojnoj paradi „Prada jedinstva“ u Beogradu, ali dok je izveštavala o događaju sa terena, primetila je nešto zbog čega je prekinula vođenje emisije i izvinila se gostima u studiju. Jovana je… »
(Video) "oprostite mi, molim vas": Jovana Jeremić prekinula Jutarnji program, ovo nije očekivala da će se desiti

(Video) "oprostite mi, molim vas": Jovana Jeremić prekinula Jutarnji program, ovo nije očekivala da će se desiti

Blic pre 27 dana
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na Pink televiziji, Jovana Jeremić, morala je na kratko da prekine program koji je vodila uživo. Naime, Jovani je u jednom trenutku krenulo da "igra oko", te je na kratko prekinula program i izvinila se gledaocima. - Uh… »
"Oprostite mi, molim vas": Jovana Jeremić prekinula program, doživela neprijatnost

"Oprostite mi, molim vas": Jovana Jeremić prekinula program, doživela neprijatnost

Mondo pre 27 dana
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na Pink televiziji, Jovana Jeremić, na kratko je prekinula emisiju uživo. Naime, u jednom trenutku joj je počelo da trepće oko, pa je morala da zastane i izvinila se gledaocima zbog neugodnosti. "Uh, igra mi desno oko… »

Vesti dana »