Povezane vesti

Jovana hitno prekinula emisiju: Voditeljka primetila promenu na telu dok je vodila program, izvinila se gostima i zastala

Jovana hitno prekinula emisiju: Voditeljka primetila promenu na telu dok je vodila program, izvinila se gostima i zastala

Svet & Skandal pre 3 sata
Jovana Jeremić danas je vodila specijalan program posvećen vojnoj paradi „Prada jedinstva“ u Beogradu, ali dok je izveštavala o događaju sa terena, primetila je nešto zbog čega je prekinula vođenje emisije i izvinila se gostima u studiju. Jovana je… »
(Video) "oprostite mi, molim vas": Jovana Jeremić prekinula Jutarnji program, ovo nije očekivala da će se desiti

(Video) "oprostite mi, molim vas": Jovana Jeremić prekinula Jutarnji program, ovo nije očekivala da će se desiti

Blic pre 4 sati
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na Pink televiziji, Jovana Jeremić, morala je na kratko da prekine program koji je vodila uživo. Naime, Jovani je u jednom trenutku krenulo da "igra oko", te je na kratko prekinula program i izvinila se gledaocima. - Uh… »
"Oprostite mi, molim vas": Jovana Jeremić prekinula program, doživela neprijatnost

"Oprostite mi, molim vas": Jovana Jeremić prekinula program, doživela neprijatnost

Mondo pre 4 sati
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na Pink televiziji, Jovana Jeremić, na kratko je prekinula emisiju uživo. Naime, u jednom trenutku joj je počelo da trepće oko, pa je morala da zastane i izvinila se gledaocima zbog neugodnosti. "Uh, igra mi desno oko… »

Vesti dana »