Povezane vesti
Jovana hitno prekinula emisiju: Voditeljka primetila promenu na telu dok je vodila program, izvinila se gostima i zastala
Svet & Skandal pre 3 sata
Jovana Jeremić danas je vodila specijalan program posvećen vojnoj paradi „Prada jedinstva“ u Beogradu, ali dok je izveštavala o događaju sa terena, primetila je nešto zbog čega je prekinula vođenje emisije i izvinila se gostima u studiju. Jovana je… »
(Video) "oprostite mi, molim vas": Jovana Jeremić prekinula Jutarnji program, ovo nije očekivala da će se desiti
Blic pre 4 sati
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na Pink televiziji, Jovana Jeremić, morala je na kratko da prekine program koji je vodila uživo. Naime, Jovani je u jednom trenutku krenulo da "igra oko", te je na kratko prekinula program i izvinila se gledaocima. - Uh… »
"Oprostite mi, molim vas": Jovana Jeremić prekinula program, doživela neprijatnost
Mondo pre 4 sati
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na Pink televiziji, Jovana Jeremić, na kratko je prekinula emisiju uživo. Naime, u jednom trenutku joj je počelo da trepće oko, pa je morala da zastane i izvinila se gledaocima zbog neugodnosti. "Uh, igra mi desno oko… »
Vesti dana »

Srbija predstavila naoružanje, francuski "rafali" prvi put na nebu iznad Beograda
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 81 povezana

Otkazani letovi širom Evrope! Drama na aerodromima: Žestok hakerski napad totalno poremetio sistem
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Adriana Vilagoš na Svetskom prvenstvu u Tokiju: osmo mesto u finalu bacanja koplja
Naslovi.ai pre 2 satajoš 66 povezanih

SASTAVI - Blagojević se uzda u Ugrešića, Milojević u Lekovića
Sportske.net pre 45 minutajoš 50 povezanih

Narednih dana +30, a onda preko noći ulazimo u jesen: Čubrilo najavljuje naglo zahlađenje od ovog datuma
Mondo pre 4 satijoš 27 povezanih