Повезане вести

"Више пута ми се враћала болест": Мира Шкорић отворено о борби са раком: "Била сам јако болесна"

"Више пута ми се враћала болест": Мира Шкорић отворено о борби са раком: "Била сам јако болесна"

Блиц 20.09.2025
Певачица Мира Шкорић пре четири године победила је рак штитне жлезде, а о својој борби увек је отворено говорила. Мира се 15 година борила са опаком болешћу и имала је четири операције, а како истиче, никада није дозвољавала да… »
"Живу су ме сахрањивали" Мира Шкорић победила опаку болест, 4 пута се оперисала, а колеге су је због овога разочарале...

"Живу су ме сахрањивали" Мира Шкорић победила опаку болест, 4 пута се оперисала, а колеге су је због овога разочарале...

Курир 20.09.2025
Мира Шкорић успела је да победи опаку болест, а о својој борби и тешком периоду који је оставила иза себе отворено је говорила. Певачица је признала да када се разболела је схватила да на естради има јако мало добрих људи. -… »
Наша позната певачица о тешкој борби с раком: "Била сам јако болесна, више пута ми се враћао"

Наша позната певачица о тешкој борби с раком: "Била сам јако болесна, више пута ми се враћао"

Мондо 20.09.2025
Иако је у јавности изградила имиџ јаке жене коју ништа не може сломити, Мира Шкорић (55) се 15 година борила са опаком болешћу и имала је четири операције. Како истиче, никада није дозвољавала да је болест спутава. Сада се… »

Вести дана »