Povezane vesti
"Živu su me sahranjivali" Mira Škorić pobedila opaku bolest, 4 puta se operisala, a kolege su je zbog ovoga razočarale...
Kurir pre 2 sata
Mira Škorić uspela je da pobedi opaku bolest, a o svojoj borbi i teškom periodu koji je ostavila iza sebe otvoreno je govorila. Pevačica je priznala da kada se razbolela je shvatila da na estradi ima jako malo dobrih ljudi. - Desila se moja bolest i… »
Naša poznata pevačica o teškoj borbi s rakom: "Bila sam jako bolesna, više puta mi se vraćao"
Mondo pre 3 sata
Iako je u javnosti izgradila imidž jake žene koju ništa ne može slomiti, Mira Škorić (55) se 15 godina borila sa opakom bolešću i imala je četiri operacije. Kako ističe, nikada nije dozvoljavala da je bolest sputava. Sada se posvetila zdravijem stilu… »
"Više puta mi se vraćala bolest": Mira Škorić otvoreno o borbi sa rakom: "Bila sam jako bolesna"
Blic pre 4 sati
Pevačica Mira Škorić pre četiri godine pobedila je rak štitne žlezde, a o svojoj borbi uvek je otvoreno govorila. Mira se 15 godina borila sa opakom bolešću i imala je četiri operacije, a kako ističe, nikada nije dozvoljavala da je bolest sputava. – Ti… »
Vesti dana »

Skandal na vojnoj paradi – „napadač“ u žutom prsluku aluzija na studente
Rešetka pre 2 minutajoš 81 povezana

Sajber napad izazvao kašnjenja i otkazivanja letova na glavnim evropskim aerodromima
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 29 povezanih

Adriana Vilagoš na Svetskom prvenstvu u Tokiju: osmo mesto u finalu bacanja koplja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 66 povezanih

(Foto ubod) tenzije u Humskoj rastu, deca Partizana opuštena: Bliži se meč jeseni srpskog fudbala!
Hot sport pre 52 minutajoš 50 povezanih

I do tropskih 33°C, pa naglo jesenje zahlađenje: Ovo je datum promene vremena u Srbiji
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih