Povezane vesti
"Majka je rekla da će pre dati keru da jede nego meni" Jeziva ispovest učesnika "Elite 9"! odrastao u hraniteljskim…
Kurir 20.09.2025
Dejan Ketić, učesnik " Elite 9", 2017. godine takmičio se kao reper u šou-programu "Ja imam talenat". On je tada rasplakao članove žirija i sve gledaoce tužnom životnom pričom. Sada, tokom boravka u "Eliti" rekao je da je odrastao u hraniteljksoj… »
Udarali je stolicama i nabijali flašicu u vrat: Danas zarađuje besne pare na nastupima, a preživela pakao
Mondo 20.09.2025
Zorana Mićanović potresla je javnost kada je ispričala svoju emotivnu priču iz detinjstva i otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Pevačica je otkrila da ju je majka napustila sa samo pet godina, a da je očuh želeo da se smesti u… »
"Udarali su me stolicama, nabijali flašicu u vrat" Zorana Mićanović o vršnjačkom nasilju koje je godinama trpela: Sad je…
Kurir 20.09.2025
Zorana Mićanović potresla je javnost kada je ispričala svoju emotivnu priču iz detinjstva i otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Pevačica je otkrila da ju je majka napustila sa samo pet godina a da je očuh želeo da se smesti u… »
"Očuh me je zlostavljao, majku sam mrzela" Potresna ispovest pevačice, živela u domu za nezbrinutu decu
Kurir 20.09.2025
Pevačica Zorana Simeunović imala je veoma tešku sudbinu, a jednom prilikom govorila je o detaljima iz svog života, koji je nije mazio. Naime, Zorana je pričala kako ju je očuh maltretirao, te kako je bila u domu za nezbrinutu decu. - Očuh me je… »
"Očuh me zlostavljao, majku sam mrzela" Pevačica u potresnoj ispovesti otkrila sve o teškom životu
Telegraf 20.09.2025
Pevačica Zorana Simeunović imala je veoma tešku sudbinu, a jednom prilikom pričala je o detaljima agonije kroz koju je prošla. Kako je navela u jednoj svojoj potresnoj ispovesti u jednom periodu detinjstva prošla je kroz pravi pakao. Kako je ona navela… »
"Očuh me je zlostavljao, majku sam mrzela": Potresna ispovest naše pevačice, otvorila dušu o teškom životu: "Bila sam u domu…
Blic 20.09.2025
Pevačica Zorana Simeunović imala je veoma tešku sudbinu, a jednom prilikom pričala je o detaljima agonije kroz koju je prošla. Naime, Zorana je pričala kako ju je očuh maltretirao, te kako je bila u domu za nezbrinutu decu. - Očuh me je maltretirao i… »
Vesti dana »
RZS: Prosečna neto zarada u januaru u javnom sektoru 126.554 dinara, kod preduzetnika - upola manja
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
Iran SAD promenio priču! Ispada da nisu pogodili "Abraham Linkoln", nego da su ga prisilili da promeni kurs?! (video, foto)
Kurir pre 21 minutajoš 43 povezane
(Uživo) Svet na nogama! Stižu američki elitni padobranci, gorivo nestaje, raste rizik od "nekontrolisane katastrofe"
Mondo pre 21 minutajoš 51 povezana
U Beogradu održan protest gluvih i nagluvih, traže jednakost i poštovanje prava
RTV pre 4 satijoš 16 povezanih