Povezane vesti

"Majka je rekla da će pre dati keru da jede nego meni" Jeziva ispovest učesnika "Elite 9"! odrastao u hraniteljskim…

"Majka je rekla da će pre dati keru da jede nego meni" Jeziva ispovest učesnika "Elite 9"! odrastao u hraniteljskim…

Kurir pre 1 dan
Dejan Ketić, učesnik " Elite 9", 2017. godine takmičio se kao reper u šou-programu "Ja imam talenat". On je tada rasplakao članove žirija i sve gledaoce tužnom životnom pričom. Sada, tokom boravka u "Eliti" rekao je da je odrastao u hraniteljksoj… »
Udarali je stolicama i nabijali flašicu u vrat: Danas zarađuje besne pare na nastupima, a preživela pakao

Udarali je stolicama i nabijali flašicu u vrat: Danas zarađuje besne pare na nastupima, a preživela pakao

Mondo pre 2 sata
Zorana Mićanović potresla je javnost kada je ispričala svoju emotivnu priču iz detinjstva i otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Pevačica je otkrila da ju je majka napustila sa samo pet godina, a da je očuh želeo da se smesti u… »
"Udarali su me stolicama, nabijali flašicu u vrat" Zorana Mićanović o vršnjačkom nasilju koje je godinama trpela: Sad je…

"Udarali su me stolicama, nabijali flašicu u vrat" Zorana Mićanović o vršnjačkom nasilju koje je godinama trpela: Sad je…

Kurir pre 5 sati
Zorana Mićanović potresla je javnost kada je ispričala svoju emotivnu priču iz detinjstva i otkrila do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Pevačica je otkrila da ju je majka napustila sa samo pet godina a da je očuh želeo da se smesti u… »
"Očuh me je zlostavljao, majku sam mrzela" Potresna ispovest pevačice, živela u domu za nezbrinutu decu

"Očuh me je zlostavljao, majku sam mrzela" Potresna ispovest pevačice, živela u domu za nezbrinutu decu

Kurir pre 8 sati
Pevačica Zorana Simeunović imala je veoma tešku sudbinu, a jednom prilikom govorila je o detaljima iz svog života, koji je nije mazio. Naime, Zorana je pričala kako ju je očuh maltretirao, te kako je bila u domu za nezbrinutu decu. - Očuh me je… »
"Očuh me zlostavljao, majku sam mrzela" Pevačica u potresnoj ispovesti otkrila sve o teškom životu

"Očuh me zlostavljao, majku sam mrzela" Pevačica u potresnoj ispovesti otkrila sve o teškom životu

Telegraf pre 9 sati
Pevačica Zorana Simeunović imala je veoma tešku sudbinu, a jednom prilikom pričala je o detaljima agonije kroz koju je prošla. Kako je navela u jednoj svojoj potresnoj ispovesti u jednom periodu detinjstva prošla je kroz pravi pakao. Kako je ona navela… »
"Očuh me je zlostavljao, majku sam mrzela": Potresna ispovest naše pevačice, otvorila dušu o teškom životu: "Bila sam u domu…

"Očuh me je zlostavljao, majku sam mrzela": Potresna ispovest naše pevačice, otvorila dušu o teškom životu: "Bila sam u domu…

Blic pre 10 sati
Pevačica Zorana Simeunović imala je veoma tešku sudbinu, a jednom prilikom pričala je o detaljima agonije kroz koju je prošla. Naime, Zorana je pričala kako ju je očuh maltretirao, te kako je bila u domu za nezbrinutu decu. - Očuh me je maltretirao i… »

Vesti dana »