Повезане вести

Величао томпсона, клицали "за дом спремни" 300: људи у Загребу протестовало против увоза страних радника, Роналдо: "Ми ћемо у…

Величао томпсона, клицали "за дом спремни" 300: људи у Загребу протестовало против увоза страних радника, Роналдо: "Ми ћемо у…

Блиц 20.09.2025
Хрватска група "Иницијатива за бољу Хрватску" (ЗБХ) одржала је данас у Загребу на тргу Бана Јелачића протест против, како наводе, увоза страних радника, уз поруку да им је циљ "добробит народа". - Ми смо ту да Хрватску… »
Протест у Загребу против увоза страних радника

Протест у Загребу против увоза страних радника

НИН 20.09.2025
Хрватска група "Иницијатива за бољу Хрватску" (ЗБХ) одржала је данас у Загребу на тргу Бана Јелачића протест против, како наводе, увоза страних радника, уз поруку да им је циљ "добробит народа". "Ми смо ту да Хрватску одбранимо… »
Бизаран протест усред Загреба, носе мајице са натписом "Олуја" Поручују: "Томпсон је председник"

Бизаран протест усред Загреба, носе мајице са натписом "Олуја" Поручују: "Томпсон је председник"

Ало 20.09.2025
У Загребу је одржан бизаран протест „Иницијативе за бољу Хрватску“ против страних радника. Окупљени носили мајице „Олуја“, узвикивали „Наша деца неће носити турбан“ и прогласили Томпсона за председника. У Загребу је данас… »
"Наша деца неће носити турбан": У Загребу одржан један од бизарнијих протеста, присутни носили мајице са натписом "Олуја!"…

"Наша деца неће носити турбан": У Загребу одржан један од бизарнијих протеста, присутни носили мајице са натписом "Олуја!"…

Курир 20.09.2025
„Иницијатива за бољу Хрватску“ (ЗБХ) одржала је протест против увоза страних радника данас у 11 часова у Загребу, тврдећи да је њихов интерес „добробит народа“. „Протест против увоза страних радника и замене становништва као… »

Вести дана »