Povezane vesti

Veličao tompsona, klicali "za dom spremni" 300: ljudi u Zagrebu protestovalo protiv uvoza stranih radnika, Ronaldo: "Mi ćemo u…

Veličao tompsona, klicali "za dom spremni" 300: ljudi u Zagrebu protestovalo protiv uvoza stranih radnika, Ronaldo: "Mi ćemo u…

Blic pre 10 sati
Hrvatska grupa "Inicijativa za bolju Hrvatsku" (ZBH) održala je danas u Zagrebu na trgu Bana Jelačića protest protiv, kako navode, uvoza stranih radnika, uz poruku da im je cilj "dobrobit naroda". - Mi smo tu da Hrvatsku odbranimo od zamene stanovništva… »
Protest u Zagrebu protiv uvoza stranih radnika

Protest u Zagrebu protiv uvoza stranih radnika

NIN pre 9 sati
Hrvatska grupa "Inicijativa za bolju Hrvatsku" (ZBH) održala je danas u Zagrebu na trgu Bana Jelačića protest protiv, kako navode, uvoza stranih radnika, uz poruku da im je cilj "dobrobit naroda". "Mi smo tu da Hrvatsku odbranimo od zamene stanovništva… »
Bizaran protest usred Zagreba, nose majice sa natpisom "Oluja" Poručuju: "Tompson je predsednik"

Bizaran protest usred Zagreba, nose majice sa natpisom "Oluja" Poručuju: "Tompson je predsednik"

Alo pre 9 sati
U Zagrebu je održan bizaran protest „Inicijative za bolju Hrvatsku“ protiv stranih radnika. Okupljeni nosili majice „Oluja“, uzvikivali „Naša deca neće nositi turban“ i proglasili Tompsona za predsednika. U Zagrebu je danas održan jedan od najbizarnijih… »
"Naša deca neće nositi turban": U Zagrebu održan jedan od bizarnijih protesta, prisutni nosili majice sa natpisom "Oluja!"…

"Naša deca neće nositi turban": U Zagrebu održan jedan od bizarnijih protesta, prisutni nosili majice sa natpisom "Oluja!"…

Kurir pre 10 sati
„Inicijativa za bolju Hrvatsku“ (ZBH) održala je protest protiv uvoza stranih radnika danas u 11 časova u Zagrebu, tvrdeći da je njihov interes „dobrobit naroda“. „Protest protiv uvoza stranih radnika i zamene stanovništva kao takvog nije prihvatljiv, a… »

Vesti dana »