Povezane vesti

"Zapaljen je moj i automobil moje majke i deo kuće" Srpska pevačica se hitno oglasila nakon jezivog napada

"Zapaljen je moj i automobil moje majke i deo kuće" Srpska pevačica se hitno oglasila nakon jezivog napada

Telegraf pre 26 dana
Pevačica i nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Marina Radosavljević, saopštila je na Instagramu da je tokom noći doživela jeziv napad - nepoznati počinioci zapalili su njen automobil, vozilo njene majke i pomoćni objekat u dvorištu… »
''Očekujem hitnu reakciju policije'' Našoj pevačici zapalili auto i deo kuće, očajnički želi reakciju nadležnih organa

''Očekujem hitnu reakciju policije'' Našoj pevačici zapalili auto i deo kuće, očajnički želi reakciju nadležnih organa

Alo pre 25 dana
Nakon brutalnog prebijanja pevačicu zadesila još jedna nevolja. Pevačica Marina Radosavljević, inače nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ na svom Instagram profilu je saopštila da joj se dogodila velika neprijatnost. Njoj je, kako… »
"Zapaljeni su moj automobil, moje majke i deo kuće" Nako brutalnog prebijanja pevačicu zadesila još jedna nevolja, reagovala…

"Zapaljeni su moj automobil, moje majke i deo kuće" Nako brutalnog prebijanja pevačicu zadesila još jedna nevolja, reagovala…

Kurir pre 25 dana
Pevačica Marina Radosavljević, inače nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja „ Zvezde Granda“ na svom Instagram profilu je saopštila da joj se dogodila velika neprijatnost. Njoj je, kako kaže, zapaljen automobil i pomoćni objekat i dvorištu porodične… »
I njoj i majci zapalili auto i deo kuće: Pevačica Granda u agoniji hitno se oglasila, 4 godine trpi nasilje

I njoj i majci zapalili auto i deo kuće: Pevačica Granda u agoniji hitno se oglasila, 4 godine trpi nasilje

Mondo pre 25 dana
Pevačica poznatija po takmičenju u Zvezdama Granda, Marina Radosavljević, podelila je fotografije i istakla da čeka brzu reakciju policije. "U ovoj noći iza nas zapaljen je moj automobil, automobil moje majke i objekat u dvorištu porodične kuće. Šteta je… »
"Zapaljen je moj automobil, auto moje majke i deo kuće, ovo traje 4 godine": Pevačica se hitno oglasila i otkrila šta joj se…

"Zapaljen je moj automobil, auto moje majke i deo kuće, ovo traje 4 godine": Pevačica se hitno oglasila i otkrila šta joj se…

Blic pre 25 dana
Pevačica i nekadašnja učesnica „Zvezda Granda“ Marina Radosavljević na Instagramu je saopštila da joj je zapaljen automobil i pomoćni objekat i dvorištu porodične kuće. Naime, Marina je podelila fotografije i istakla da čeka brzu reakciju policije. - U… »

Vesti dana »