Povezane vesti
"Nije pričao, bila sam zabrinuta" Tijana Dapčević mislila da njen sin ima problem, a onda se dogodilo čudo: Meni je telefon…
Kurir pre 3 sata
Pevačica Tijana Dapčević ponosna je majka sina Vuka, koji se rodio 2009. godine. Popularna makedonska pevačica je jednom prilikom govorila o nasledniku, koji je sada već veliki, a tada je ispričala da on do druge godine nije govorio zbog čega je bila… »
"On zarađuje više od mene" Tijana Dapčević otkrila čime se bavi njen sin (16): Rekla sam mu da razmisli!
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Tijana Dapčević otkrila je da njen šesnaestogodišnji sin Vuk, kog ima sa suprugom Milanom, već ozbiljno gradi muzičku karijeru i, kako priznaje, poslednjih meseci zarađuje više od nje. Tijana je ispričala da je njen naslednik rano pokazao… »
''Sin više zarađuje od mene'' Iskreno priznanje naše pevačice, ima 16 godina, a mlati ogromne pare
Alo pre 4 sati
Radi za produkciju sa Floride koja ga je primetila. Pevačica Tijana Dapčević sa suprugom Milanom ima sina Vuka, koji je u februaru napunio 16 godina, a ona je sada progovorila o svom nasledniku. Naime, Tijana je otkrila da je Vuk krenuo njenim stopama… »
"On zarađuje više od mene": Sin Tijane Dapčević ima 16 godina, a mlati ogromne pare: Pevačica otkrila kako zarađuje
Blic pre 5 sati
Pevačica Tijana Dapčević sa suprugom Milanom ima sina Vuka, koji je u februaru napunio 16 godina, a ona je sada progovorila o svom nasledniku. Naime, Tijana je otkrila da je Vuk krenuo njenim stopama, te da je već počeo da se bavi muzikom i zarađuje od… »
Vesti dana »

Ako putujete ovde, proverite status leta, moguća kašnjenja i otkazivanje zbog sajber napada
Blic pre 28 minutajoš 34 povezane

Izvučeni dobitnici električnog automobila i dupleksa u igri "Uzmi račun i pobedi": Slavlje u Staroj Pazovi, Zrenjaninu i Zemunu
Blic pre 2 satajoš 23 povezane

Zvezda slavila u prvom ovosezonskom "večitom derbiju", crveno-beli na vrhu tabele
RTV pre 49 minutajoš 62 povezane

VIDEO Najbolji potezi sa derbija Partizana i Zvezde: Golovi, šanse i svaki detalj koji je bio bitan
Nova pre 4 minutajoš 22 povezane