Povezane vesti
"Nije pričao, bila sam zabrinuta" Tijana Dapčević mislila da njen sin ima problem, a onda se dogodilo čudo: Meni je telefon…
Kurir 20.09.2025
Pevačica Tijana Dapčević ponosna je majka sina Vuka, koji se rodio 2009. godine. Popularna makedonska pevačica je jednom prilikom govorila o nasledniku, koji je sada već veliki, a tada je ispričala da on do druge godine nije govorio zbog čega je bila… »
"On zarađuje više od mene" Tijana Dapčević otkrila čime se bavi njen sin (16): Rekla sam mu da razmisli!
Telegraf 20.09.2025
Pevačica Tijana Dapčević otkrila je da njen šesnaestogodišnji sin Vuk, kog ima sa suprugom Milanom, već ozbiljno gradi muzičku karijeru i, kako priznaje, poslednjih meseci zarađuje više od nje. Tijana je ispričala da je njen naslednik rano pokazao… »
''Sin više zarađuje od mene'' Iskreno priznanje naše pevačice, ima 16 godina, a mlati ogromne pare
Alo 20.09.2025
Radi za produkciju sa Floride koja ga je primetila. Pevačica Tijana Dapčević sa suprugom Milanom ima sina Vuka, koji je u februaru napunio 16 godina, a ona je sada progovorila o svom nasledniku. Naime, Tijana je otkrila da je Vuk krenuo njenim stopama… »
"On zarađuje više od mene": Sin Tijane Dapčević ima 16 godina, a mlati ogromne pare: Pevačica otkrila kako zarađuje
Blic 20.09.2025
Pevačica Tijana Dapčević sa suprugom Milanom ima sina Vuka, koji je u februaru napunio 16 godina, a ona je sada progovorila o svom nasledniku. Naime, Tijana je otkrila da je Vuk krenuo njenim stopama, te da je već počeo da se bavi muzikom i zarađuje od… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Pravda pre 2 satajoš 56 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 6 satijoš 30 povezanih
Dijana Hrka i Milomir Jaćimović udružuju snage: Pozivaju građane da se pridruže protestu u subotu
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih
Tabaković: Delez izneo iz Srbije 130 miliona evra bez plaćanja poreza
Nova pre 4 satijoš 71 povezana