Повезане вести
"Није причао, била сам забринута" Тијана Дапчевић мислила да њен син има проблем, а онда се догодило чудо: Мени је телефон…
Курир пре 24 дана
Певачица Тијана Дапчевић поносна је мајка сина Вука, који се родио 2009. године. Популарна македонска певачица је једном приликом говорила о наследнику, који је сада већ велики, а тада је испричала да он до друге године није… »
"Он зарађује више од мене" Тијана Дапчевић открила чиме се бави њен син (16): Рекла сам му да размисли!
Телеграф пре 23 дана
Певачица Тијана Дапчевић открила је да њен шеснаестогодишњи син Вук, ког има са супругом Миланом, већ озбиљно гради музичку каријеру и, како признаје, последњих месеци зарађује више од ње. Тијана је испричала да је њен… »
''Син више зарађује од мене'' Искрено признање наше певачице, има 16 година, а млати огромне паре
Ало пре 24 дана
Ради за продукцију са Флориде која га је приметила. Певачица Тијана Дапчевић са супругом Миланом има сина Вука, који је у фебруару напунио 16 година, а она је сада проговорила о свом наследнику. Наиме, Тијана је открила да је Вук… »
"Он зарађује више од мене": Син Тијане Дапчевић има 16 година, а млати огромне паре: Певачица открила како зарађује
Блиц пре 24 дана
Певачица Тијана Дапчевић са супругом Миланом има сина Вука, који је у фебруару напунио 16 година, а она је сада проговорила о свом наследнику. Наиме, Тијана је открила да је Вук кренуо њеним стопама, те да је већ почео да се… »
Вести дана »

Подршка за Пету и од ученика других гимназија, као и бивших ђака (ВИДЕО)
Н1 Инфо пре 53 минутајош 40 повезаних

"Доле немачки империјализам" Протест у Сарајеву због доласка Урсуле фон дер Лајен
Вечерње новости пре 13 минутајош 31 повезана

БЛОГ УЖИВО Фотографије претучене студенткиње и у Скупштини: Страшан криминал се десио. Полиција и Ивица Дачић дугују одговоре
Нова пре 13 минутајош 35 повезаних

Комплименти само пуцају: Трамп се обратио Орбану на мировној конференцији! (видео)
Правда пре 1 сатјош 23 повезане