Povezane vesti
Sivić pred IMT: "Imamo razlog za optimizam"
Sportske.net pre 26 dana
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Tomislav Sivić izjavio je danas da njegov tim očekuje težak meč, ali i da ima razloga za optimizam. "Neugodan protivnik za Radnički, posebno na gostujućem terenu. O IMT-u sam uvek govorio u superlativu, klub je dobro… »
Radnički gostuje IMT-u: Sivić veruje u prvi trijumf na strani
Glas juga pre 26 dana
Šef stručnog štaba Tomislav Sivić istakao je da je atmosfera u ekipi bolja i da se priželjkuje prva pobeda van Niša. „Neugodan protivnik za Radnički, pogotovo na gostujućem terenu. O IMT-u sam uvek govorio u superlativu i ništa se tu nije promenilo –… »
Sivić: "Desile su se pozitivne promene"
B92 pre 26 dana
Trener fudbalera Radničkog iz Niša Tomislav Sivić izjavio je da njegov tim očekuje težak meč, ali i da ima razloga za optimizam. "Neugodan protivnik za Radnički, posebno na gostujućem terenu. O IMT-u sam uvek govorio u superlativu, klub je dobro… »
Sivić: O IMT-u sve najbolje, ali niški Radnički veruje u pobedu
Južne vesti pre 26 dana
Nakon trijumfa nad Napretkom u Nišu fudbaleri Radničkog igraju u nedelju, 21. septembra protiv IMT-a u Loznici u devetom kolu Superlige. Šef stručnog štaba Tomislav Sivić kaže da su stvari krenule na bolje, a priželjkuje i prvu pobedu u gostima. Radnički… »
Radnički u Loznici protiv IMT-a: prilika za prvu pobedu u gostima
Gradski portal 018 pre 26 dana
Fudbaleri Radničkog gostovaće ekipi IMT-a u devetom kolu Superlige Srbije. Utakmica se igra u nedelju, 21. septembra, u 17 sati na stadionu „Lagator” u Loznici. Niški tim prikazao je dobru partiju protiv Napretka, a sada treba da to potvrdi i na… »
Sivić pred IMT: Imamo razlog za optimizam (video)
Sportski žurnal pre 26 dana
Radnički priželjkuje prvu pobedu u gostima. Trener Radničkog iz Niša Tomislav Sivić izjavio je da njegov tim očekuje težak meč, ali i da ima razloga za optimizam. - Neugodan je protivnik za Radnički, posebno na gostujućem terenu. O IMT sam uvek govorio u… »
Vesti dana »

Budimpešta će biti centar sveta: Počele pripreme za sastanak Trampa i Putina, otkriveno kada bi mogao da se održi: Ništa od "tomahavka" za Ukrajinu?!
Blic pre 17 minutajoš 59 povezanih

Đoković šokirao sve svojim rečnikom: „Nije lepo kada vam neko ispraši d*pe ovako!“
Hot sport pre 12 minutajoš 22 povezane

Otkriven identitet ubijenog u Beogradu na vodi, pre godinu dana skinuo nanogicu, bio umešan u brojne zločine
Pravda pre 57 minutajoš 60 povezanih