Povezane vesti
Sahrana Čarlija Kirka: Očekuje se 100.000 ljudi, Tramp i Vans će držati govore
Kurir 20.09.2025
Memorijalna služba za ubijenog konzervativnog aktivistu Čarlija Kirka, zakazana za nedelju u Stejt Farm stadionu u Glendejlu u Arizoni, biće održana pod ogromnim obezbeđenjem. Očekuje se prisustvo više od 100.000 ljudi obučenih u crveno, belo i plavo… »
Sutra će biti održana memorijalna služba za Čarlija Kirka: Očekuje se više od 100.000 ljudi, poznato ko će držati govor
Večernje novosti 20.09.2025
U NESELjU će na stadionu State Farm u Glendejlu, Arizona, biti održana memorijalna služba za ubijenog američkog patriotu Čarlija Kirka. FOTO: AP/Tanjug Očekuje se preko 100.000 ljudi, većinom u crveno-belo-plavim bojama, a događaj je od strane američkog… »
Ovako će izgledati sahrana Čarlija Kirka: Očekuje se 100.000 ljudi, Tramp i Vans će držati govore
Telegraf 20.09.2025
Memorijalna služba za ubijenog konzervativnog aktivistu Čarlija Kirka, zakazana za nedelju u Stejt Farm stadionu u Glendejlu u Arizoni, biće održana pod ogromnim obezbeđenjem. Očekuje se prisustvo više od 100.000 ljudi obučenih u crveno, belo i plavo… »
Poštovanje prema rodoljubu: Tramp i DŽej Di Vens će govoriti na sahrani Čarlija Kirka
Večernje novosti 20.09.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp, potpredsednik SAD Džej Di Vens, kao i predsednik Predstavničkog doma Majk Džons i ministri savezne vlade govoriće na sahrani američkog rodoljuba Čarlija Kirka. Foto: Profimedia To je izjavila portparol Bele kuće. Sahrani… »
Tramp će govoriti na kirkovoj sahrani Evo ko će još biti prisutan od zvaničnika SAD
Alo 20.09.2025
Predsednik SAD Donald Tramp, potpredsednik Džej di Vens, predsednik Predstavničkog doma Majk Džons i zvaničnici savezne vlade govoriće na sahrani konzervativnog političara i aktiviste Čarlija Kirka u nedelju, saopštila je portparolka Bele kuće Kerolin… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 3 satajoš 50 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 4 satijoš 27 povezanih