Повезане вести
После Партизана подносио оставку, а сада је дефинитивно крај: "Имао сам жељу, ови резултати не приличе клубу"
Мондо пре 2 сата
Тренер Напретка Милан Николић (42) дефинитиво је поднео оставку. Учинио је то први пут ове сезоне после дебакла против Партизана, а сада је званично крај, након пораза од Радника из Сурдулице код куће (1:3) у петак. "Као бивши… »
Напредак ређа неуспехе, а сад ће тражити и новог тренера
Спорт клуб пре 4 сати
Милан Николић је тек после девет утакмица на клупи крушевачког Напретка поднео оставку. Рођени Куршевљанин је минулог лета преузео клуб за којег је својевремено и играо. Ипак бајка коју је неко време живео неће потрајати. После… »
Николић поднео оставку, Напредак тражи новог тренера
Спортски журнал пре 4 сати
Овај пласман не приличи Напретку - образложио је Николић. Разочаран и утучен био је после пораза од Радника (1:3) стратег Напретка Милан Николић. Већ тада је била јасна његова одлука. Дан после утакмице је и потврдио: - Био сам… »
Јутро није памтније од вечери - Николић (други пут) поднео оставку у Напретку!
Спортске.нет пре 9 сати
Фудбалери Напретка ући ће у наставак сезоне са новим тренером пошто је досадашњи шеф стручног штаба Милан Николић поднео оставку јутро након тешког пораза од Радника из Сурдулице у Крушевцу, сазнаје " Моцарт спорт". Николић је… »
Вести дана »

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане

"Узми рачун и победи": Извучени добитници у новом кругу наградне игре
Мој Нови Сад пре 10 минутајош 23 повезане

Пораз црно-белих "беба": Звезда уз Елшникове мајсторије стигла до три бода у 177. вечитом дербију
Еуроневс пре 10 минутајош 62 повезане

Вилагош: Дала сам све од себе, али нисам успела да поновим хитац из квалификација
Политика пре 4 сатијош 67 повезаних