Povezane vesti

Sin Dare Bubamare na ovaj način mlati pare: Počeo da zarađuje sa 13 godina!

Sin Dare Bubamare na ovaj način mlati pare: Počeo da zarađuje sa 13 godina!

Vesti online pre 5 sati
Sin pevačice Dare Bubamare, Konstantin (16), počeo je kao vrlo mlad da zarađuje tako što je preko interneta igrao igrice. On je naime, kako Dara kaže, uspešno našao način da njoj ne traži za džeparac, a deo novca joj je od zarade i uplatio na račun. – On… »
Darin sin sa 13 počeo da zarađuje, za dan uzme 390 dolara: Ovo mu je donosilo brdo para, pevačica ne krije ponos

Darin sin sa 13 počeo da zarađuje, za dan uzme 390 dolara: Ovo mu je donosilo brdo para, pevačica ne krije ponos

Mondo pre 6 sati
Sin Dare Bubamare, Konstantin Kesić, počeo je da zarađuje još kao dečak. On je zaradio dosta novca igrajući igrice preko interneta, o čemu je Dara ranije pričala za Kurir. Tada je istakla da joj ne traži novac za džeparac, ali i da je određenu sumu… »
Počeo da zarađuje sa 13 godina Daru Bubamaru iznenadio sin Kosta, evo koliko para joj je uplatio na račun

Počeo da zarađuje sa 13 godina Daru Bubamaru iznenadio sin Kosta, evo koliko para joj je uplatio na račun

Alo pre 6 sati
Pevačica je vrlo ponosna na sina koji se skoro pa sam izdržava. Sin pevačica Dare Bubamare, Konstantin, počeo je kao vrlo mlad da zarađuje tako što je preko interneta igrao igrice. Naime, kako Dara kaže, njen sin uspešno našao način da njoj ne traži za… »
Sin Dare Bubamare počeo da zarađuje sa 13 godina! Ovo mu je donosilo brdo para: Za 1 dan uzeo 390 dolara: Rekao je da će…

Sin Dare Bubamare počeo da zarađuje sa 13 godina! Ovo mu je donosilo brdo para: Za 1 dan uzeo 390 dolara: Rekao je da će…

Kurir pre 7 sati
Sin Dare Bubamare, Konstantin Kesić, počeo je da zarašuje još kao dečak. On je zaradio dosta novca igrajući igrice preko interneta o čemu je Dara ranije pričala za Kurir. Tada je istakla da joj ne traži novac za džeparac, ali i da je određenu sumu… »
Počeo da zarađuje sa 13 godina: Sin naše pevačice na ovaj način mlati pare: "Uplatio mi je na račun, sam se izdržava"

Počeo da zarađuje sa 13 godina: Sin naše pevačice na ovaj način mlati pare: "Uplatio mi je na račun, sam se izdržava"

Blic pre 8 sati
Sin pevačica Dare Bubamare, Konstantin, počeo je kao vrlo mlad da zarađuje tako što je preko interneta igrao igrice. On je naime, kako Dara kaže, uspešno našao način da njoj ne traži za džeparac, a deo novca joj je od zarade i uplatio na račun. - On već… »

Vesti dana »