Povezane vesti
"Nisam pevač?! Pa nisam, ja sam ti tata, ja te stvorio": Desingerica se posvađao sa takmičarem, haos u studiju
Mondo pre 3 sata
Već u prvoj emisiji nove sezone "Pinkovih Zvezda" situacija se potpuno zakomplikovala. Veče je obeležio neočekivan trenutak kada je jedan od takmičara burno reagovao na ocene žirija. Pogledajte fotografije Desingerice i takmičara: Kristijan Stanišić… »
Bosancu prekipelo u "pinkovim zvezdama": Sve se orilo! Skočio na Desingericu, pa poklopio Viki: "Ti na akademiji nisi bila"
Blic pre 3 sata
Aleksandar Aco Šoškić pojavio se sinoć u prvoj epizodi takmičenja "Pinkove Zvezde", a predstavio se pesmom "Teška vremena". On je odabrao da uz ovu numeru sve vreme stoji i da peva, dok je publika skakala i pevala zajedno sa njim. Stručni žiri nije bio… »
"Neću da mi budeš mentor, ti nisi pevač" Kandidat odbio da mu Desingerica bude mentor, ponizio ga pred svima! Reakcija jk…
Kurir pre 3 sata
Kristijan Stanišić, zvezda Tiktoka, napravo je pravu pometnju u Pinkovim zvezdama. Naime, kandidat nije dobio nijedan glas, a opšti haos nastao je kada je i pored, možda, dobre Desingericine volje da mu ipak da glas i bude mu mentor, on odbio saradnju sa… »
"Ne znaš da pevaš, neću da mi ti budeš mentor" Takmičar žestoko ponizio Desingericu: "Za mene nisi pevač"
Alo pre 4 sati
Istakao je da ne želi da radi sa njim, pa makar ispao iz takmičenja. U prvoj muzičkoj emisiji Pinkove Zvezde nastao je potpuni haos. Emisiju je sinoć obeležila reakcija jednog kandidata na glasove žirija. Naime, Kristijan Stanišić se predstavio pesmom… »
Haos u prvoj emisiji Pinkove zvezde! Kandidat odbio mentorstvo Desingerice, sukob pred kamerama: "Nisi pevač!"
Telegraf pre 3 sata
Prva muzička emisija ovogodišnjih "Pinkovih Zvezda" sinoć je protekla u potpunom haosu. Kristijan Stanišić predstavio se pesmom "Koktel ljubavi", ali nije dobio nijedan glas od žirija, što je izazvalo burne reakcije u studiju. Vrhunac se dogodio kada je… »
Haos u "pinkovim zvezdama": Kandidat odbio da mu Desingerica bude mentor, ponizio ga pred svima: "Ti za mene nisi pevač"
Blic pre 4 sati
U prvoj muzičkoj emisiji "Pinkove Zvezde" nastao je potpuni haos. Ovu emisiju "Pinkovih Zvezda" je sinoć obeležila reakcija jednog kandidata na glasove žirija. Naime, Kristijan Stanišić se predstavio pesmom "Koktel ljubavi". Međutim, nije dobio nijedan… »
Vesti dana »

Finale Svetskog prvenstva - Topićeva napada državni rekord i medalju
RTS pre 8 minutajoš 18 povezanih

Velika Britanija menja politiku: Kir Starmer najavljuje priznanje Palestine
Serbian News Media pre 2 satajoš 19 povezanih

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 43 minutajoš 17 povezanih

Tramp traži nazad bazu Bagram, preti sankcijama Avganistanu
Serbian News Media pre 4 satijoš 14 povezanih