Povezane vesti
Još jedan „Humanitarni ponedeljak“ za Marka Kovačevića
NoviSad.com 21.09.2025
Novi Sad – Pošto je prethodnog ponedeljka, u okviru akcije „Humanitarni ponedeljak“ koja je bila namenjena za Marka Kovačevića, prikupljeno manje od 60.000 dinara, koliko je predviđeno kao minimalna pomoć u ovoj akciji, ona će biti ponovljena sutra. Kako… »
Ponavlja se "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu za Marka Kovačevića
Moj Novi Sad 21.09.2025
Prethodnog ponedeljka, u okviru akcije "Humanitarni ponedeljak" koja je bila namenjena za Marku Kovačeviću, prikupljeno je 47.900 dinara. S obzirom na to da je prikupljen iznos manji od 60.000 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije… »
„Humanitarni ponedeljak” na Štrandu Ponavlja se akcija za Marka Kovačevića
Dnevnik 21.09.2025
„Humanitarni ponedeljak” na Štrandu i ovog puta biće namenjen sugrađaninu Marku Kovačeviću. Ulazak na plažu sutra se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca. Kutije u koje je moguće priložiti novac biće postavljene od 8 do 19… »
Vesti dana »
Strahinja Rašović zadovoljan pobedom nad Mađarskom: "Nije to moj gol, nego gol ekipe"
Dnevnik pre 37 minutajoš 101 povezana
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 9 satijoš 11 povezanih
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 53 povezane
EU spremna za odgovor na Trampove pretnje dodatnim carinama – kontramere "teške" 93 milijarde evra
RTS pre 52 minutajoš 21 povezana