Povezane vesti
Guneš: Impresionirana sam startap zajednicom u Srbiji, ključno ulaganje u obrazovanje
RTV pre 24 dana
BEOGRAD - Američka naučnica i osnivačica kompanije Walu AI koja se bavi odgovornom primenom veštačke inteligencije Funda Guneš izjavila je tokom posete Beogradu da je veoma impresionirana startap zajednicom u Srbiji i dodala da je ključ inovacija u… »
Guneš: Impresionirana sam startap zajednicom u Srbiji, ključno ulaganje u obrazovanje
Euronews pre 24 dana
Američka naučnica i osnivačica kompanije Walu AI koja se bavi odgovornom primenom veštačke inteligencije Funda Guneš izjavila je tokom posete Beogradu da je veoma impresionirana startap zajednicom u Srbiji i dodala da je ključ inovacija u ulaganju u… »
Vesti dana »

Marija Vasić: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle sedam meseci
N1 Info pre 8 minutajoš 40 povezanih

Fon der Lajen razgovarala sa predstavnicima civilnog sektora o stanju demokratije u Srbiji
Beta pre 32 minutajoš 42 povezane

Otkriveni detalji razgovora Putina i al-šare: Evo šta sirijski predsednik i bivši vođa džihadista i pobunjenika traži od ruskog kolege (foto/video)
Kurir pre 52 minutajoš 31 povezana

Mirka Vasiljević se nije pojavila u tužilaštvu Evo zbog čega je glumica izostala sa saslušanja povodom afere reketiranja Vujadina Savića
Dnevnik pre 1 satjoš 34 povezane

Dolazak Ursule fon der Lajen u Beograd – Afirmacija evropskog puta Srbije
Mondo pre 42 minutajoš 87 povezanih