Povezane vesti

Američka antiislamska motociklistička banda čuva punktove za humanitarnu pomoć u Gazi: BBC istraga

Američka antiislamska motociklistička banda čuva punktove za humanitarnu pomoć u Gazi: BBC istraga

BBC News pre 12 sati
Firma koja obezbeđuje mesta na kojima se deli humanitarna pomoć u Gazi, kao ljude na tim pozicijama koristi članove američke motociklističke bande sa istorijatom neprijateljstava prema Islamu, otkrila je istraga BBC-ja. Firma koja obezbeđuje mesta na… »

Radio 021 pre 12 sati
Firma koja obezbeđuje mesta na kojima se deli humanitarna pomoć u Gazi, kao ljude na tim pozicijama koristi članove američke motociklističke bande sa istorijatom neprijateljstava prema Islamu, otkrila je istraga BBC-ja. BBC Firma koja obezbeđuje mesta na… »

Južne vesti pre 12 sati
BBC Firma koja obezbeđuje mesta na kojima se deli humanitarna pomoć u Gazi, kao ljude na tim pozicijama koristi članove američke motociklističke bande sa istorijatom neprijateljstava prema islamu, otkrila je istraga BBC-ja. BBC je potvrdio identitete… »

NIN pre 12 sati
Firma koja obezbeđuje mesta na kojima se deli humanitarna pomoć u Gazi, kao ljude na tim pozicijama koristi članove američke motociklističke bande sa istorijatom neprijateljstava prema islamu, otkrila je istraga BBC-ja. BBC je potvrdio identitete deset… »

Vesti dana »