Повезане вести

Додик: Сутра путујем у Мађарску, 29. у Русију

Додик: Сутра путујем у Мађарску, 29. у Русију

Б92 21.09.2025
Лидер владајуће коалиције у Републици Српској (РС) Милорад Додик изјавио је да сутра путује у Мађарску, где ће се састати са мађарским премијером Виктором Орбаном, а да 29. септембра иде у Русију. "Сутра путујем у Мађарску и… »
Додик: И даље сам председник РС, потпредседник Прањић је потписао указ из техничких разлога

Додик: И даље сам председник РС, потпредседник Прањић је потписао указ из техничких разлога

Нови магазин 21.09.2025
Лидер владајуће коалиције у Републици Српској (РС) Милорад Додик изјавио је данас да је он и даље председник РС, изабран на демократским изборима вољом народа и да се против те воље не може борити судским одлукама. Додик је… »
Додик тврди да је и даље председник РС, упркос одлуци ЦИК-а и правоснажној пресуди

Додик тврди да је и даље председник РС, упркос одлуци ЦИК-а и правоснажној пресуди

Сербиан Невс Медиа 21.09.2025
Лидер владајуће коалиције у Републици Српској (РС) Милорад Додик изјавио је данас да је он и даље председник РС, изабран на демократским изборима вољом народа и да се против те воље не може борити судским одлукама. Додик је… »

Бета 21.09.2025

Радио сто плус 21.09.2025
Додик је гостујући у Јутарњем програму Радио телевизије РС (РТРС) рекао да је потпредседник РС Давор Прањић из реда хрватског народа и раније потписивао указе о проглашењу закона и одлука, те да ће то, како је нагласио, чинити… »
Додик најавио да сутра путује у Мађарску, а 29. септембра у Русију

Додик најавио да сутра путује у Мађарску, а 29. септембра у Русију

Данас 21.09.2025
Лидер владајуће коалиције у Републици Српској (РС) Милорад Додик изјавио је да сутра путује у Мађарску, где ће се састати са мађарским премијером Виктором Орбаном, а да 29. септембра иде у Русију. “Сутра путујем у Мађарску и… »

Вести дана »