Povezane vesti

Dodik: Sutra putujem u Mađarsku, 29. u Rusiju

Dodik: Sutra putujem u Mađarsku, 29. u Rusiju

B92 pre 8 sati
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj (RS) Milorad Dodik izjavio je da sutra putuje u Mađarsku, gde će se sastati sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, a da 29. septembra ide u Rusiju. "Sutra putujem u Mađarsku i moram da kažem da imamo… »
Dodik: I dalje sam predsednik RS, potpredsednik Pranjić je potpisao ukaz iz tehničkih razloga

Dodik: I dalje sam predsednik RS, potpredsednik Pranjić je potpisao ukaz iz tehničkih razloga

Novi magazin pre 8 sati
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da je on i dalje predsednik RS, izabran na demokratskim izborima voljom naroda i da se protiv te volje ne može boriti sudskim odlukama. Dodik je gostujući u Јutarnjem… »
Dodik tvrdi da je i dalje predsednik RS, uprkos odluci CIK-a i pravosnažnoj presudi

Dodik tvrdi da je i dalje predsednik RS, uprkos odluci CIK-a i pravosnažnoj presudi

Serbian News Media pre 9 sati
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj (RS) Milorad Dodik izjavio je danas da je on i dalje predsednik RS, izabran na demokratskim izborima voljom naroda i da se protiv te volje ne može boriti sudskim odlukama. Dodik je gostujući u Јutarnjem… »

Beta pre 10 sati

Radio sto plus pre 10 sati
Dodik je gostujući u Јutarnjem programu Radio televizije RS (RTRS) rekao da je potpredsednik RS Davor Pranjić iz reda hrvatskog naroda i ranije potpisivao ukaze o proglašenju zakona i odluka, te da će to, kako je naglasio, činiti i dalje isključivo iz… »
Dodik najavio da sutra putuje u Mađarsku, a 29. septembra u Rusiju

Dodik najavio da sutra putuje u Mađarsku, a 29. septembra u Rusiju

Danas pre 10 sati
Lider vladajuće koalicije u Republici Srpskoj (RS) Milorad Dodik izjavio je da sutra putuje u Mađarsku, gde će se sastati sa mađarskim premijerom Viktorom Orbanom, a da 29. septembra ide u Rusiju. “Sutra putujem u Mađarsku i moram da kažem da imamo… »

Vesti dana »