Povezane vesti
Orban ponovo udario na Brisel
Pravda 21.09.2025
Mi ćemo jednostavno učiniti Mađarsku velikom”, poručio je mađarski premijer. Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put… »
"Mi imamo sopstvene fantastične planove" Orban: Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela
Blic 20.09.2025
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put garancija mađarske budućnosti. - Mi imamo sopstvene fantastične planove… »
Vesti dana »
Počela blokada iranske obale! Tramp: Samo priđite i bićete eliminisani, kao vaših 158 brodova! Iran preti: Svaki američki brod će biti poslat na dno mora!
Kurir pre 2 minutajoš 89 povezanih
Mađar je upravo srušio snove Ukrajine i najavio "poklon" za Putina! Reči budućeg premijera Mađarske odzvanjaju: U Kijevu muk, u Moskvi spremaju šampanjac
Blic pre 52 minutajoš 26 povezanih
Peter Mađar obećao: Istraživanje korupcije, otpuštanje partijskih kadrova, raspuštanje državne TV
Beta pre 57 minutajoš 193 povezane
Peter Mađar o Ukrajini: Isključeno da EU primi neku zemlju dok je u ratu
Danas pre 57 minutajoš 23 povezane
UKC Niš: Devojka povređena u nesreći kod Aleksinca u životnoj opasnosti; Vozaču određen pritvor
RTS pre 5 satijoš 28 povezanih