Povezane vesti
Orban ponovo udario na Brisel
Pravda 21.09.2025
Mi ćemo jednostavno učiniti Mađarsku velikom”, poručio je mađarski premijer. Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put… »
"Mi imamo sopstvene fantastične planove" Orban: Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela
Blic 20.09.2025
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Budimpešti nisu potrebni recepti iz Brisela, dodajući da je to put sigurnog neuspeha, dok je, kako je istakao, nacionalni put garancija mađarske budućnosti. - Mi imamo sopstvene fantastične planove… »
Vesti dana »
Počela isporuka sirove nafte u Srbiju nakon gotovo 100 dana od početka sankcija koje su SAD uvela NI
Radio sto plus pre 1 satjoš 33 povezane
Zaposleni na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu pretio smrću profesorima koji blokiraju Dekanat
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Železnička nesreća u Španiji kod Adamuza: najmanje 39 poginulih, preko 150 povređenih i problemi sa infrastrukturom
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 69 povezanih
"Nećemo dozvoliti da budemo ucenjeni": Nemačka najavila kontramere kao odgovor na nove američke carine
Blic pre 54 minutajoš 72 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 20. januar: Sunčano i hladno
Serbian News Media pre 2 satajoš 31 povezana