Povezane vesti
"Elvis bi poludeo da je znao ko mi je u krevetu" Progovorila Prisila Prisli: "Nikad nije saznao da sam bila s ocem poznate…
Kurir 21.09.2025
Još dugo nakon razvoda, Elvis Prisli bio je posesivan kada je Prisila Prisli bila u pitanju. Otkrila je to lično bivša supruga kralja rokenrola u svojoj drugoj knjizi, "Softly, As I Leave You: Life After Elvis". Danas 80-godišnja glumica otvoreno je… »
Bivša Elvisa ljubila oca najpoznatije rijaliti zvezde na svetu: Tvrdi da bi Prisli poludeo da je znao s kim je u krevetu
Mondo 21.09.2025
Još dugo nakon razvoda, Elvis Prisli je ostao posesivan kada je u pitanju bila Prisila. To je lično otkrila bivša supruga kralja rokenrola u svojoj drugoj knjizi "Softly, As I Leave You: Life After Elvis". Pogledajte fotografije Prisile: Danas… »
Udovica Elvisa Prislija: "Poludeo bi da je znao da sam u krevetu sa ocem Kim Kardašijan" FOTO
B92 21.09.2025
Prisila Prisli otkrila je da je sa Elvisom pričala telefonom dok je u njenom krevetu bio Robert Kardašijan. Prisila Prisli tvrdi da je njen bivši, Elvis Presli, pokušao da se meša u njenu vezu sa Robertom Kardašijanom, koji je preminuo 2003. godine nakon… »
Vesti dana »
CRTA: Tužilaštvo u Mionici pokrenulo postupak zbog napada na posmatrače
Nedeljnik pre 16 minutajoš 112 povezane
Aksios: SAD žele da danas odluče o dvema ključnim tačkama mirovnog plana
NIN pre 21 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Umereno oblačno sa padavinama i upozorenjem na poledicu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 30 povezanih
Od utorka neće raditi rafinerija Naftne industrije Srbije, rekao Vučić
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 21 povezana
Izbori u Negotinu, Mionici i Sečnju: Visoka izlaznost, prijavljene brojne nepravilnosti
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane