Povezane vesti

"Celo selo je nestalo u plamenu, osećala sam dim i..." Kija Kockar se našla usred požara, otkrila jezive detalje

"Celo selo je nestalo u plamenu, osećala sam dim i..." Kija Kockar se našla usred požara, otkrila jezive detalje

Alo pre 1 dan
Kija je otkrila kroz kakvu je agoniju prošla dok je sa prozora posmatrala kako se požar širi. Kija Kockar se oglasila iz Antalije, područja u Turskoj koje su ovih dana zahvatili stravični požari, gde se trenutno nalazi. Kako navodi, u trenutku kada su… »
Kija Kockar u paklu požara u Turskoj! Kroz prozor stana gledala kako se vatrena stihija širi: otišla da Celo selo je nestalo u…

Kija Kockar u paklu požara u Turskoj! Kroz prozor stana gledala kako se vatrena stihija širi: otišla da Celo selo je nestalo u…

Kurir pre 1 dan
Voditeljka i pevačica Kristina Kija Kockar oglasila se za Informer iz Antalije, područja u Turskoj koje su ovih dana zahvatili stravični požari. Kako navodi, u trenutku kada su prve vesti o vatrenoj stihiji odjeknule poput bombe, odmah je otputovala u… »
Oglasila se Kija iz Turske o požarima koji su buknuli u blizini njenog stana: "Osećala sam dim i toplotu"

Oglasila se Kija iz Turske o požarima koji su buknuli u blizini njenog stana: "Osećala sam dim i toplotu"

Telegraf pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Kija Kockar oglasila se iz Antalije, regije u Turskoj koja je ovih dana zahvaćena stravičnim požarima. Kija je odmah otputovala u Antaliju čim su stigle prve vesti o vatrenoj stihiji, s obzirom na to da već neko vreme poseduje… »
Kija Kockar se oglasila iz Turske gde su buknuli požari blizu njenog stana - Otkrila detalje: "Bilo je jezivo, celo selo je…

Kija Kockar se oglasila iz Turske gde su buknuli požari blizu njenog stana - Otkrila detalje: "Bilo je jezivo, celo selo je…

Blic pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Kija Kockar oglasila iz Antalije, područja u Turskoj koje su ovih dana zahvatili stravični požari. Kako navodi, u trenutku kada su prve vesti o vatrenoj stihiji odjeknule poput bombe, odmah je otputovala u Antaliju, gde godinama… »

Vesti dana »