Povezane vesti

"Celo selo je nestalo u plamenu, osećala sam dim i..." Kija Kockar se našla usred požara, otkrila jezive detalje

"Celo selo je nestalo u plamenu, osećala sam dim i..." Kija Kockar se našla usred požara, otkrila jezive detalje

Alo 21.09.2025
Kija je otkrila kroz kakvu je agoniju prošla dok je sa prozora posmatrala kako se požar širi. Kija Kockar se oglasila iz Antalije, područja u Turskoj koje su ovih dana zahvatili stravični požari, gde se trenutno nalazi. Kako navodi, u trenutku kada su… »
Kija Kockar u paklu požara u Turskoj! Kroz prozor stana gledala kako se vatrena stihija širi: otišla da Celo selo je nestalo u…

Kija Kockar u paklu požara u Turskoj! Kroz prozor stana gledala kako se vatrena stihija širi: otišla da Celo selo je nestalo u…

Kurir 21.09.2025
Voditeljka i pevačica Kristina Kija Kockar oglasila se za Informer iz Antalije, područja u Turskoj koje su ovih dana zahvatili stravični požari. Kako navodi, u trenutku kada su prve vesti o vatrenoj stihiji odjeknule poput bombe, odmah je otputovala u… »
Oglasila se Kija iz Turske o požarima koji su buknuli u blizini njenog stana: "Osećala sam dim i toplotu"

Oglasila se Kija iz Turske o požarima koji su buknuli u blizini njenog stana: "Osećala sam dim i toplotu"

Telegraf 21.09.2025
Bivša rijaliti učesnica Kija Kockar oglasila se iz Antalije, regije u Turskoj koja je ovih dana zahvaćena stravičnim požarima. Kija je odmah otputovala u Antaliju čim su stigle prve vesti o vatrenoj stihiji, s obzirom na to da već neko vreme poseduje… »
Kija Kockar se oglasila iz Turske gde su buknuli požari blizu njenog stana - Otkrila detalje: "Bilo je jezivo, celo selo je…

Kija Kockar se oglasila iz Turske gde su buknuli požari blizu njenog stana - Otkrila detalje: "Bilo je jezivo, celo selo je…

Blic 21.09.2025
Bivša rijaliti učesnica Kija Kockar oglasila iz Antalije, područja u Turskoj koje su ovih dana zahvatili stravični požari. Kako navodi, u trenutku kada su prve vesti o vatrenoj stihiji odjeknule poput bombe, odmah je otputovala u Antaliju, gde godinama… »

Vesti dana »