Povezane vesti

Gori na Krimu! Ukrajina oborila tri helikoptera Mi-9, specijalci razneli skupoceni superradar "nebo-u": "udaraju nemilosrdno"

Gori na Krimu! Ukrajina oborila tri helikoptera Mi-9, specijalci razneli skupoceni superradar "nebo-u": "udaraju nemilosrdno"

Blic pre 24 dana
Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu. U međuvremenu je guverner… »
Rat - dan 1.306: Putin spreman za pregovore; Napadnut Krim: Ima mrtvih

Rat - dan 1.306: Putin spreman za pregovore; Napadnut Krim: Ima mrtvih

B92 pre 23 dana
Rat u Ukrajini - 1.306. dan. Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu… »
VIDEO Ukrajinci na Krimu uništili tri helikoptera Mi-8 i ključni radarski sistem

VIDEO Ukrajinci na Krimu uništili tri helikoptera Mi-8 i ključni radarski sistem

Nova pre 24 dana
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) saopštila je da je na okupiranom Krimu uništila tri ruska helikoptera Mi-8 i jednu radarsku stanicu, objavljeno je na njihovoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku. „Vazduhoplovne snage ruskih okupatora na privremeno… »
Razaranje! Uništena tri ruska helikoptera Mi-8 i moćan radarski sistem VIDEO

Razaranje! Uništena tri ruska helikoptera Mi-8 i moćan radarski sistem VIDEO

B92 pre 24 dana
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) uništila je tri ruska helikoptera Mi-8 i radarsku stanicu na okupiranom Krimu, saopštila je agencija na društvenoj mreži Fejsbuk. "Vazdušne snage ruskih okupatora na privremeno okupiranom Krimu ponovo su… »
Ovo je trenutak kad su Ukrajinci uništili 3 ruska helikoptera Mi-8 na Krimu: Stradao i ključni radarski sistem

Ovo je trenutak kad su Ukrajinci uništili 3 ruska helikoptera Mi-8 na Krimu: Stradao i ključni radarski sistem

Telegraf pre 24 dana
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) uništila je tri ruska helikoptera Mi-8 i radarsku stanicu na okupiranom Krimu, izvestila je agencija na društvenoj mreži Facebook. "Vazdušne snage ruskih okupatora na privremeno okupiranom Krimu ponovo su… »
Krim U plamenu! Ukrajinci napali dronovima, odjekuju eksplozije, pogođeni ruski helikopteri Mi-8 i radar! Ogromna šteta…

Krim U plamenu! Ukrajinci napali dronovima, odjekuju eksplozije, pogođeni ruski helikopteri Mi-8 i radar! Ogromna šteta…

Kurir pre 24 dana
Specijalne snage Ukrajine izvele su napad dronovima na rusku bazu na okupiranom Krimu, saopštila je 21. septembra Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine, piše Junajted24medija. U operaciji jedinice "Prajmari", dronovi su gađali tri… »
Brutalan napad Ukrajine na krim! Oboreni ruski helikopteri, radar odleteo u vazduh!

Brutalan napad Ukrajine na krim! Oboreni ruski helikopteri, radar odleteo u vazduh!

Alo pre 24 dana
Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu. Ukrajinski vojni obaveštajci su… »

Vesti dana »