Povezane vesti
Gori na Krimu! Ukrajina oborila tri helikoptera Mi-9, specijalci razneli skupoceni superradar "nebo-u": "udaraju nemilosrdno"
Blic 21.09.2025
Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu. U međuvremenu je guverner… »
Rat - dan 1.306: Putin spreman za pregovore; Napadnut Krim: Ima mrtvih
B92 21.09.2025
Rat u Ukrajini - 1.306. dan. Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu… »
VIDEO Ukrajinci na Krimu uništili tri helikoptera Mi-8 i ključni radarski sistem
Nova 21.09.2025
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) saopštila je da je na okupiranom Krimu uništila tri ruska helikoptera Mi-8 i jednu radarsku stanicu, objavljeno je na njihovoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku. „Vazduhoplovne snage ruskih okupatora na privremeno… »
Razaranje! Uništena tri ruska helikoptera Mi-8 i moćan radarski sistem VIDEO
B92 21.09.2025
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) uništila je tri ruska helikoptera Mi-8 i radarsku stanicu na okupiranom Krimu, saopštila je agencija na društvenoj mreži Fejsbuk. "Vazdušne snage ruskih okupatora na privremeno okupiranom Krimu ponovo su… »
Ovo je trenutak kad su Ukrajinci uništili 3 ruska helikoptera Mi-8 na Krimu: Stradao i ključni radarski sistem
Telegraf 21.09.2025
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) uništila je tri ruska helikoptera Mi-8 i radarsku stanicu na okupiranom Krimu, izvestila je agencija na društvenoj mreži Facebook. "Vazdušne snage ruskih okupatora na privremeno okupiranom Krimu ponovo su… »
Krim U plamenu! Ukrajinci napali dronovima, odjekuju eksplozije, pogođeni ruski helikopteri Mi-8 i radar! Ogromna šteta…
Kurir 21.09.2025
Specijalne snage Ukrajine izvele su napad dronovima na rusku bazu na okupiranom Krimu, saopštila je 21. septembra Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine, piše Junajted24medija. U operaciji jedinice "Prajmari", dronovi su gađali tri… »
Brutalan napad Ukrajine na krim! Oboreni ruski helikopteri, radar odleteo u vazduh!
Alo 21.09.2025
Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu. Ukrajinski vojni obaveštajci su… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Nema veće časti i većeg ponosa za mene!" Si Đinping odlikovao Vučića Ordenom prijateljstva
Blic pre 22 minutajoš 27 povezanih
Bezbednost tramvaja u Beogradu: Ko će snositi odgovornost za „iskakanje“ na Dorćolu?
Danas pre 32 minutajoš 131 povezana
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
NIN pre 57 minutajoš 25 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 52 minutajoš 9 povezanih
(Video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 26 povezanih