Povezane vesti
Gori na Krimu! Ukrajina oborila tri helikoptera Mi-9, specijalci razneli skupoceni superradar "nebo-u": "udaraju nemilosrdno"
Blic 21.09.2025
Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu. U međuvremenu je guverner… »
Rat - dan 1.306: Putin spreman za pregovore; Napadnut Krim: Ima mrtvih
B92 21.09.2025
Rat u Ukrajini - 1.306. dan. Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu… »
VIDEO Ukrajinci na Krimu uništili tri helikoptera Mi-8 i ključni radarski sistem
Nova 21.09.2025
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) saopštila je da je na okupiranom Krimu uništila tri ruska helikoptera Mi-8 i jednu radarsku stanicu, objavljeno je na njihovoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku. „Vazduhoplovne snage ruskih okupatora na privremeno… »
Razaranje! Uništena tri ruska helikoptera Mi-8 i moćan radarski sistem VIDEO
B92 21.09.2025
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) uništila je tri ruska helikoptera Mi-8 i radarsku stanicu na okupiranom Krimu, saopštila je agencija na društvenoj mreži Fejsbuk. "Vazdušne snage ruskih okupatora na privremeno okupiranom Krimu ponovo su… »
Ovo je trenutak kad su Ukrajinci uništili 3 ruska helikoptera Mi-8 na Krimu: Stradao i ključni radarski sistem
Telegraf 21.09.2025
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) uništila je tri ruska helikoptera Mi-8 i radarsku stanicu na okupiranom Krimu, izvestila je agencija na društvenoj mreži Facebook. "Vazdušne snage ruskih okupatora na privremeno okupiranom Krimu ponovo su… »
Krim U plamenu! Ukrajinci napali dronovima, odjekuju eksplozije, pogođeni ruski helikopteri Mi-8 i radar! Ogromna šteta…
Kurir 21.09.2025
Specijalne snage Ukrajine izvele su napad dronovima na rusku bazu na okupiranom Krimu, saopštila je 21. septembra Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine, piše Junajted24medija. U operaciji jedinice "Prajmari", dronovi su gađali tri… »
Brutalan napad Ukrajine na krim! Oboreni ruski helikopteri, radar odleteo u vazduh!
Alo 21.09.2025
Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu. Ukrajinski vojni obaveštajci su… »
Vesti dana »
Kragujevčanin sakrio dva kilograma marihuane u svojoj kući: Policija pretresla prostorije i pronašla 34 vakumiranih keseca i vagicu (FOTO)
RINA pre 11 minutajoš 38 povezanih
Rio Tinto: Ostajemo u Srbiji, u toku procena troškova i resursa u projektu Jadar
Danas pre 26 minutajoš 41 povezana
Pokrenut ponovni postupak predlaganja kandidata nacionalnih saveta za REM
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih
Mol odbio da komentariše spekulacije o preuzimanju udela u NIS-u
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 16 povezanih
Dijana Hrka pregledana zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, profesori najavili skup podrške Jaćimovićima
NIN pre 2 satajoš 30 povezanih