Povezane vesti
VIDEO Ukrajinci na Krimu uništili tri helikoptera Mi-8 i ključni radarski sistem
Nova pre 4 sati
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) saopštila je da je na okupiranom Krimu uništila tri ruska helikoptera Mi-8 i jednu radarsku stanicu, objavljeno je na njihovoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku. „Vazduhoplovne snage ruskih okupatora na privremeno… »
Razaranje! Uništena tri ruska helikoptera Mi-8 i moćan radarski sistem VIDEO
B92 pre 4 sati
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) uništila je tri ruska helikoptera Mi-8 i radarsku stanicu na okupiranom Krimu, saopštila je agencija na društvenoj mreži Fejsbuk. "Vazdušne snage ruskih okupatora na privremeno okupiranom Krimu ponovo su… »
Ovo je trenutak kad su Ukrajinci uništili 3 ruska helikoptera Mi-8 na Krimu: Stradao i ključni radarski sistem
Telegraf pre 6 sati
Ukrajinska vojna obaveštajna služba (HUR) uništila je tri ruska helikoptera Mi-8 i radarsku stanicu na okupiranom Krimu, izvestila je agencija na društvenoj mreži Facebook. "Vazdušne snage ruskih okupatora na privremeno okupiranom Krimu ponovo su… »
Krim U plamenu! Ukrajinci napali dronovima, odjekuju eksplozije, pogođeni ruski helikopteri Mi-8 i radar! Ogromna šteta…
Kurir pre 6 sati
Specijalne snage Ukrajine izvele su napad dronovima na rusku bazu na okupiranom Krimu, saopštila je 21. septembra Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine, piše Junajted24medija. U operaciji jedinice "Prajmari", dronovi su gađali tri… »
Gori na Krimu! Ukrajina oborila tri helikoptera Mi-9, specijalci razneli skupoceni superradar "nebo-u": "udaraju nemilosrdno"
Blic pre 8 sati
Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu. U međuvremenu je guverner… »
Brutalan napad Ukrajine na krim! Oboreni ruski helikopteri, radar odleteo u vazduh!
Alo pre 8 sati
Glavna obaveštajna uprava (GUR) Ministarstva odbrane Ukrajine saopštila je danas da su njeni pripadnici oborili tri ruska višenamenska helikoptera Mi-8 i da su uništili skupi ruski radarski sistem 55Ž6U "Nebo-U" na Krimu. Ukrajinski vojni obaveštajci su… »
Vesti dana »

Svetska medalja oko vrata i srpska zastava na leđima: Angelina Topić obrisala suze i shvatila šta je uradila
Mondo pre 2 satajoš 93 povezane

Izraelske snage nastavljaju okupaciju grada Gaze, hiljade beže pred tenkovima
BBC News pre 7 satijoš 17 povezanih

Tramp obećava odbranu Poljske i baltičkih država nakon ruskih incidenata
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane