Povezane vesti

"Dara je bila u piću, nije imala svest šta priča": Vesna Đogani na finjaka potkačila koleginicu, evo šta kaže o njihovom…

"Dara je bila u piću, nije imala svest šta priča": Vesna Đogani na finjaka potkačila koleginicu, evo šta kaže o njihovom…

Blic 21.09.2025
Pevačica Dara Bubamara i Vesna i Đole Đogani nedavno su se našli na jednom festivalu, gde je došlo do malog "sukoba" među njima. Naime, kako se pisalo, Vesna i Đole naljutili su se kada je Dara stala da prva daje izjavu za medije. Međutim, Vesna je sada… »
"Bila je u piću, nije imala svest šta priča" Vesna Đogani žestoko potkačila pevačicu, evo šta kaže o sukobu sa njom

"Bila je u piću, nije imala svest šta priča" Vesna Đogani žestoko potkačila pevačicu, evo šta kaže o sukobu sa njom

Alo 21.09.2025
Kako se tada spekulisalo, Vesna i Đole naljutili su se kada je Dara prva stala pred medije da da izjavu, a pevačica je sada istakla da to nije bio slučaj. Dara Bubamara i Vesna i Đole Đogani nedavno su se našli na istom mestu, gde je došlo do malog… »
"Dara je bila u piću i nije imala jasnu svest šta govor": Vesna Đogani progovorila o sukobu sa koleginicom

"Dara je bila u piću i nije imala jasnu svest šta govor": Vesna Đogani progovorila o sukobu sa koleginicom

Mondo 21.09.2025
Pevačica Dara Bubamara, kao i Vesna i Đole Đogani, nedavno su se sreli na jednom muzičkom festivalu, gde je došlo do manjeg nesporazuma među njima. Naime, kako se pisalo, Vesna i Đole naljutili su se kada je Dara stala da prva daje izjavu za medije… »
Paparaco! Uhvatili smo čuvenog pevača u gradskom autobusu: Evo šta je nosio u rukama

Paparaco! Uhvatili smo čuvenog pevača u gradskom autobusu: Evo šta je nosio u rukama

Telegraf 21.09.2025
Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" danas je bio pravo mesto okupljanja poznatih ličnosti koje se vraćaju sa nastupa. Među njima je bio i pevač Željko Samardžić, koji je u prestonicu stigao vidno raspoložen i u opuštenom izdanju. Na sebi je imao crnu… »
Željko Samardžić u rukama nosi plišanu igračku: Sam vuče kofer, odmah ušao u gradski prevoz: Pevač kao sam normalan svet…

Željko Samardžić u rukama nosi plišanu igračku: Sam vuče kofer, odmah ušao u gradski prevoz: Pevač kao sam normalan svet…

Blic 21.09.2025
Poznate ličnosti stižu danas sa nastupa na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", a naše kamere prate ih u stopu. Među njima je i pevač Željko Samardžić koji je stigao u Beograd vidno raspoložen i u opuštenom izdanju. Pevač je na sebi imao crnu trenerku… »
"Dara je već bila u piću, nije imala svest šta priča!" Vesna Đogani spustila koleginici na finjaka, progovorila o njihovom…

"Dara je već bila u piću, nije imala svest šta priča!" Vesna Đogani spustila koleginici na finjaka, progovorila o njihovom…

Kurir 21.09.2025
Pevačica Dara Bubamara i Vesna i Đole Đogani nedavno su se našli na jednom festivalu, gde je došlo do malog "sukoba" među njima. Vesna je sada istakla da to nije bio slučaj. - Nije to istina. Videla sam dramu, ali bez razloga. Mi smo imali konferenciju… »

Vesti dana »