Повезане вести
"Била је у пићу, није имала свест шта прича" Весна Ђогани жестоко поткачила певачицу, ево шта каже о сукобу са њом
Ало пре 2 сата
Како се тада спекулисало, Весна и Ђоле наљутили су се када је Дара прва стала пред медије да да изјаву, а певачица је сада истакла да то није био случај. Дара Бубамара и Весна и Ђоле Ђогани недавно су се нашли на истом месту… »
"Дара је била у пићу, није имала свест шта прича": Весна Ђогани на фињака поткачила колегиницу, ево шта каже о њиховом…
Блиц пре 2 сата
Певачица Дара Бубамара и Весна и Ђоле Ђогани недавно су се нашли на једном фестивалу, где је дошло до малог "сукоба" међу њима. Наиме, како се писало, Весна и Ђоле наљутили су се када је Дара стала да прва даје изјаву за… »
"Дара је била у пићу и није имала јасну свест шта говор": Весна Ђогани проговорила о сукобу са колегиницом
Мондо пре 3 сата
Певачица Дара Бубамара, као и Весна и Ђоле Ђогани, недавно су се срели на једном музичком фестивалу, где је дошло до мањег неспоразума међу њима. Наиме, како се писало, Весна и Ђоле наљутили су се када је Дара стала да прва… »
Папарацо! Ухватили смо чувеног певача у градском аутобусу: Ево шта је носио у рукама
Телеграф пре 2 сата
Београдски аеродром "Никола Тесла" данас је био право место окупљања познатих личности које се враћају са наступа. Међу њима је био и певач Жељко Самарџић, који је у престоницу стигао видно расположен и у опуштеном издању… »
Жељко Самарџић у рукама носи плишану играчку: Сам вуче кофер, одмах ушао у градски превоз: Певач као сам нормалан свет…
Блиц пре 3 сата
Познате личности стижу данас са наступа на београдски аеродром "Никола Тесла", а наше камере прате их у стопу. Међу њима је и певач Жељко Самарџић који је стигао у Београд видно расположен и у опуштеном издању. Певач је на… »
"Дара је већ била у пићу, није имала свест шта прича!" Весна Ђогани спустила колегиници на фињака, проговорила о њиховом…
Курир пре 3 сата
Певачица Дара Бубамара и Весна и Ђоле Ђогани недавно су се нашли на једном фестивалу, где је дошло до малог "сукоба" међу њима. Весна је сада истакла да то није био случај. - Није то истина. Видела сам драму, али без разлога. Ми… »
Вести дана »

Ангелина Топић освојила бронзану медаљу на Светском првенству у Токију уз емотивне тренутке и подршку оца
Наслови.аи пре 7 минутајош 93 повезане

Протестна шетња зборова данас у центру Београда у знак захвалности студентима
Нови магазин пре 47 минутајош 9 повезаних

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 4 сатијош 17 повезаних