Povezane vesti
"Dara je bila u piću, nije imala svest šta priča": Vesna Đogani na finjaka potkačila koleginicu, evo šta kaže o njihovom…
Blic 21.09.2025
Pevačica Dara Bubamara i Vesna i Đole Đogani nedavno su se našli na jednom festivalu, gde je došlo do malog "sukoba" među njima. Naime, kako se pisalo, Vesna i Đole naljutili su se kada je Dara stala da prva daje izjavu za medije. Međutim, Vesna je sada… »
"Bila je u piću, nije imala svest šta priča" Vesna Đogani žestoko potkačila pevačicu, evo šta kaže o sukobu sa njom
Alo 21.09.2025
Kako se tada spekulisalo, Vesna i Đole naljutili su se kada je Dara prva stala pred medije da da izjavu, a pevačica je sada istakla da to nije bio slučaj. Dara Bubamara i Vesna i Đole Đogani nedavno su se našli na istom mestu, gde je došlo do malog… »
"Dara je bila u piću i nije imala jasnu svest šta govor": Vesna Đogani progovorila o sukobu sa koleginicom
Mondo 21.09.2025
Pevačica Dara Bubamara, kao i Vesna i Đole Đogani, nedavno su se sreli na jednom muzičkom festivalu, gde je došlo do manjeg nesporazuma među njima. Naime, kako se pisalo, Vesna i Đole naljutili su se kada je Dara stala da prva daje izjavu za medije… »
Paparaco! Uhvatili smo čuvenog pevača u gradskom autobusu: Evo šta je nosio u rukama
Telegraf 21.09.2025
Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" danas je bio pravo mesto okupljanja poznatih ličnosti koje se vraćaju sa nastupa. Među njima je bio i pevač Željko Samardžić, koji je u prestonicu stigao vidno raspoložen i u opuštenom izdanju. Na sebi je imao crnu… »
"Dara je već bila u piću, nije imala svest šta priča!" Vesna Đogani spustila koleginici na finjaka, progovorila o njihovom…
Kurir 21.09.2025
Pevačica Dara Bubamara i Vesna i Đole Đogani nedavno su se našli na jednom festivalu, gde je došlo do malog "sukoba" među njima. Vesna je sada istakla da to nije bio slučaj. - Nije to istina. Videla sam dramu, ali bez razloga. Mi smo imali konferenciju… »
Željko Samardžić u rukama nosi plišanu igračku: Sam vuče kofer, odmah ušao u gradski prevoz: Pevač kao sam normalan svet…
Blic 21.09.2025
Poznate ličnosti stižu danas sa nastupa na beogradski aerodrom "Nikola Tesla", a naše kamere prate ih u stopu. Među njima je i pevač Željko Samardžić koji je stigao u Beograd vidno raspoložen i u opuštenom izdanju. Pevač je na sebi imao crnu trenerku… »
Vesti dana »
uživo Ajatolah je mrtav: Novi talas udara na Teheran, ubijeno više iranskih zvaničnika, eksplozije u Dubajiu i Dohi
NIN pre 20 minutajoš 26 povezanih
BLOG UŽIVO Iranska vlada potvrdila: Ajatolah Ali Hamnei ubijen u napadu SAD i Izraela; Izraelska avijacija nastavila napade na Teheran
Insajder pre 45 minutajoš 80 povezanih
Lavina pesmom “Kraj mene” predstavljaju Srbiju na Pesmi Evrovizije 2026 u Beču
Balkan Rock pre 25 minutajoš 69 povezanih
MSP Srbije uputilo preporuke građanima povodom rata na Bliskom istoku
RTV Novi Pazar pre 20 minutajoš 23 povezane
"Baba Marta" donosi sneg tačno ovog datuma? Ovo je najnovija prognoza RHMZ i Ivana Ristića: Čeka nas zahlađenje
Blic pre 1 satjoš 21 povezana