Povezane vesti

Novi detalji ubistva u Zemunu: Osumnjičeni sam ušetao u policijsku stanicu

Novi detalji ubistva u Zemunu: Osumnjičeni sam ušetao u policijsku stanicu

Alo pre 3 sata
Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno mu je zadržavanje. A. I. (24) osumnjičen je za ubistvo u Zemunu, prenosi beogradski medij. Navodno, kako prenose mediji, osumnjičeni za ubistvo u Zemunu se predao u policijskoj stanici i po nalogu… »
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Zemunu: Aleksa (24) sam ušetao u policijsku stanicu: Telo žrtve pronađeno umotano u tepih…

Predao se osumnjičeni za ubistvo u Zemunu: Aleksa (24) sam ušetao u policijsku stanicu: Telo žrtve pronađeno umotano u tepih…

Blic pre 4 sati
Aleksa I. (24) osumnjičen je za ubistvo u Zemunu. Navodno, osumnjičeni za ubistvo u Zemunu se predao u policijskoj stanici i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno mu je zadržavanje. Podsetimo, telo je pronađeno na podu kuće. Muškarac koji… »
Najnoviji detalji ubistva u Zemunu Osumnjičeni sam došao u stanicu veče pre tragedije viđen zajedno sa žrtvom

Najnoviji detalji ubistva u Zemunu Osumnjičeni sam došao u stanicu veče pre tragedije viđen zajedno sa žrtvom

Dnevnik pre 4 sati
Aleksa I. (24) predao se policiji nakon što je za njim raspisana . Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno mu je zadržavanje do 48 sati. On je danas sam došao u policijsku stanicu, posle čega je uhapšen. Podsećamo, telo mladića starog 25… »
Osumnjičeni za brutalno ubistvo u Zemunu ušetao sam u policijsku stanicu

Osumnjičeni za brutalno ubistvo u Zemunu ušetao sam u policijsku stanicu

Nova pre 4 sati
Aleksa I. (24) predao se policiji nakon što je za njim raspisana poternica. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati. On je danas sam došao u policijsku stanicu, gde je i uhapšen. Podsjećamo, telo 25-godišnjeg… »
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Zemunu! Ušetao u policijsku stanicu, žrtva pronađena u jezivom stanju

Predao se osumnjičeni za ubistvo u Zemunu! Ušetao u policijsku stanicu, žrtva pronađena u jezivom stanju

Kurir pre 5 sati
Kako saznajemo, osumnjičeni za ubistvo u Zemunu se predao u policijskoj stanici i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu odredjeno mu je zadržavanje. Podsećamo, telo žrtve, mladića starosti 25 godina, je bilo vezano i umotano u tepih! Na njemu su… »
Osumnjičeni za ubistvo u Zemunu predao se policiji: Sam otišao u stanicu

Osumnjičeni za ubistvo u Zemunu predao se policiji: Sam otišao u stanicu

Mondo pre 4 sati
Aleksa I. (24) osumnjičen je za ubistvo u Zemunu. On se predao u policijskoj stanici, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno mu je zadržavanje. Podsećamo, telo žrtve, mladića starosti 25 godina, je bilo vezano i umotano u tepih. Na njemu… »
Šok! Osumnjičen za brutalno ubistvo u Zemunu ušetao u policijsku stanicu, odmah uhapšen

Šok! Osumnjičen za brutalno ubistvo u Zemunu ušetao u policijsku stanicu, odmah uhapšen

Telegraf pre 4 sati
Aleksa I. (24) predao se policiji nakon što je za njim raspisana . Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno mu je zadržavanje do 48 sati. On je danas sam došao u policijsku stanicu, posle čega je uhapšen. Podsećamo, telo mladića starog 25… »
Horor detalji ubistva u Zemunu! Telo vezano i umotano u tepih, žrtva i ubica sinoć viđeni zajedno

Horor detalji ubistva u Zemunu! Telo vezano i umotano u tepih, žrtva i ubica sinoć viđeni zajedno

Kurir pre 6 sati
Kako Kurir nezvanično saznaje, telo mladića (25) je bilo vezano i umotano u tepih! Na njemu su uočene rane. Istražitelji rade na identifikaciji ubice nakon zločina u Zemunu, i pretpostavlja se da su se on i žrtva poznavali. Nezvanično, osumnjičeni za… »
Telo muškarca (25) vezano i umotano u tepih: Jezivi detalji ubistva u Zemunu

Telo muškarca (25) vezano i umotano u tepih: Jezivi detalji ubistva u Zemunu

Mondo pre 6 sati
Telo mlađeg muškarca pronađeno je danas u Ulici Cara Dušana u Zemunu. Kako Kurir nezvanično saznaje, telo je bilo vezano i umotano u tepih. Na njemu su uočene rane. Istražitelji rade na identifikaciji ubice nakon zločina u Zemunu, i pretpostavlja se da… »

Vesti dana »