Povezane vesti
Žika Jakšić otkrio nove detalje zdravstvene situacije koju je doživeo: "Oko mene hiljadu doktora i skener glave"
Mondo pre 4 sati
Voditelj i autor emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić (61) otkrio je nove detalje svoje borbe sa zdravstvenim problemom, zbog čega je morao biti hospitalizovan. Ispričao je koje je prve simptome primetio. "Primetio sam da nerazgovetno pričam, onda sam… »
"Oko mene hiljadu doktora..." Žika Jakšić ispričao nepoznate detalje nakon moždanog udara: Govorio sam nerazgovetno, nisam…
Kurir pre 9 sati
Žika Jakšić, poznati voditelj i autor emisije " Nikad nije kasno" otkrio je javnosti nepoznate detalje svoje borbe nakon moždanog udara kojui je preživeo, a od kog se još uvek oporavlja, iako je već počeo da radi punom parom. Naime, on je ispričao koje… »
''Išao sam kod logopeda'' Žika Jakšić otkrio nove detalje nakon moždanog udara
Alo pre 9 sati
Tražio je stručnu pomoc. Voditelj i autor emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić otkrio je nove detalje svoje borbe nakon moždanog udara. Naime, Žika je ispričao koje je prve simptome primetio. Foto: Ataimages -Primetio sam da nerazgovetno pričam, onda… »
"Oko mene hiljadu doktora" Žika otkrio nove detalje nakon moždanog udara: Evo kog je stručnjaka posećivao
Telegraf pre 9 sati
Voditelj i autor emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić otkrio je nove detalje svoje borbe nakon moždanog udara. Naime, Žika je ispričao koje je prve simptome primetio. -Primetio sam da nerazgovetno pričam, onda sam se obukao, nije me uhvatila panika… »
"Oko mene hiljadu doktora": Žika Jakšić otkrio nove detalje nakon moždanog udara: "Išao sam kod logopeda"
Blic pre 10 sati
Voditelj i autor emisije "Nikad nije kasno" Žika Jakšić otkrio je nove detalje svoje borbe nakon moždanog udara. Naime, Žika je ispričao koje je prve simptome primetio. -Primetio sam da nerazgovetno pričam, onda sam se obukao, nije me uhvatila panika… »
Vesti dana »

Leto, zbogom! Sutra zvanično počinje jesen: Evo u koliko sati se menja godišnje doba
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Ovo je žena iz Bogatića koja je poginula dok je bila sa sinom (3): Na njih naleteo vozač, nije se zaustavio
Telegraf pre 3 satajoš 4 povezane

Poznati lanac pekara pred bankrotom: Posle 74 godine postojanja zapali u finansijsku krizu
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ljudi su vrištali, prizor je bio jeziv" Teška nesreća kod Šumadija sajma (Foto)
Alo pre 3 satajoš 3 povezane