Повезане вести
Жика Јакшић открио нове детаље здравствене ситуације коју је доживео: "Око мене хиљаду доктора и скенер главе"
Мондо 21.09.2025
Водитељ и аутор емисије "Никад није касно" Жика Јакшић (61) открио је нове детаље своје борбе са здравственим проблемом, због чега је морао бити хоспитализован. Испричао је које је прве симптоме приметио. "Приметио сам да… »
"Око мене хиљаду доктора..." Жика Јакшић испричао непознате детаље након можданог удара: Говорио сам неразговетно, нисам…
Курир 21.09.2025
Жика Јакшић, познати водитељ и аутор емисије " Никад није касно" открио је јавности непознате детаље своје борбе након можданог удара којуи је преживео, а од ког се још увек опоравља, иако је већ почео да ради пуном паром… »
''Ишао сам код логопеда'' Жика Јакшић открио нове детаље након можданог удара
Ало 21.09.2025
Тражио је стручну помоц. Водитељ и аутор емисије "Никад није касно" Жика Јакшић открио је нове детаље своје борбе након можданог удара. Наиме, Жика је испричао које је прве симптоме приметио. Фото: Атаимагес -Приметио сам да… »
"Око мене хиљаду доктора" Жика открио нове детаље након можданог удара: Ево ког је стручњака посећивао
Телеграф 21.09.2025
Водитељ и аутор емисије "Никад није касно" Жика Јакшић открио је нове детаље своје борбе након можданог удара. Наиме, Жика је испричао које је прве симптоме приметио. -Приметио сам да неразговетно причам, онда сам се обукао… »
"Око мене хиљаду доктора": Жика Јакшић открио нове детаље након можданог удара: "Ишао сам код логопеда"
Блиц 21.09.2025
Водитељ и аутор емисије "Никад није касно" Жика Јакшић открио је нове детаље своје борбе након можданог удара. Наиме, Жика је испричао које је прве симптоме приметио. -Приметио сам да неразговетно причам, онда сам се обукао… »
Вести дана »
Сутра хладније и ветровито: Магла у градовима, снежни покривач у брдско-планинским пределима
ИндексОнлине пре 46 минутајош 22 повезане
Македонски певач Даниел Кајмакоски отет у Београду, отмичари му тражили 20.000 евра
НИН пре 21 минутајош 41 повезана
Застрашујуће сцене на ЗОИ, Линдзи Вон доживела тежак пад у спусту
Спортске.нет пре 51 минутајош 25 повезаних