Povezane vesti
"Moj otac se nikad nije bavio mojom karijerom": Ilda Šaulić otvoreno o Šabanu: "Nikad nije okrenuo nijedan broj telefona za…
Blic pre 3 sata
Ilda Šaulić progovorila je o ocu, legendarnom Šabanu Šauliću, i tom prilikom istakla da joj je znatno teže bilo da gradi muzičku karijeru jer je njegova ćerka. - Ja sam odrasla u kući gde je muzika bila zastupljena i nekako mi je estrada uvek bila… »
"Na estradi mi je bilo teško jer sam ćerka Šabana Šaulića" Ilda u emisiji "Pusti brigu" otkrila: Bila sam nesvesna svojih…
Kurir pre 3 sata
Ilda Šaulić, popularna pevačica i ćerka kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, gostovala je u emisiji " Pusti brigu" koja se emituje na Kurir televiziji. Tom prilikom ona je govorila o svim aktuelnim temama i dešavanja u njenom životu, a na samom početku… »
Vesti dana »

Angelina Topić osvojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Tokiju uz emotivne trenutke i podršku oca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 93 povezane

FOTO, VIDEO: Održan protest ispred zatvora na Klisi: "Za Bogdana i sve političke zatvorenike u Srbiji"
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih

Više od 100 mrtvih u Gazi: Među mrtvima civili koji su bežali od ofanzive: Izrael bombardovao škole, šatore i kamion koji je evakuisao ljude
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih

"Odoh u penziju, bolja si od mame i tate": Dragutin Topić ostavio emotivnu poruku Angelini, da ceo svet vidi
Mondo pre 22 minutajoš 33 povezane