Povezane vesti
"Moj otac se nikad nije bavio mojom karijerom": Ilda Šaulić otvoreno o Šabanu: "Nikad nije okrenuo nijedan broj telefona za…
Blic 21.09.2025
Ilda Šaulić progovorila je o ocu, legendarnom Šabanu Šauliću, i tom prilikom istakla da joj je znatno teže bilo da gradi muzičku karijeru jer je njegova ćerka. - Ja sam odrasla u kući gde je muzika bila zastupljena i nekako mi je estrada uvek bila… »
"Na estradi mi je bilo teško jer sam ćerka Šabana Šaulića" Ilda u emisiji "Pusti brigu" otkrila: Bila sam nesvesna svojih…
Kurir 21.09.2025
Ilda Šaulić, popularna pevačica i ćerka kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, gostovala je u emisiji " Pusti brigu" koja se emituje na Kurir televiziji. Tom prilikom ona je govorila o svim aktuelnim temama i dešavanja u njenom životu, a na samom početku… »
Vesti dana »
RHMZ: Toplotni talas stvara nepovoljan uticaj na zdravlje građana, saobraćaj i infrastrukturu
Insajder pre 57 minutajoš 50 povezanih
Hamas pristao da se razoruža posle dogovora sa Trampovim odborom: Koliko je održiv
BBC News pre 27 minutajoš 34 povezane
Posledice ekstremnih vrućina: Rekordno nizak vodostaj Dunava, upozorava se na rizik od požara
Nedeljnik pre 37 minutajoš 10 povezanih
Zeleno levi front odlučio da na narednim izborima podrži studentsku listu
Euronews pre 22 minutajoš 13 povezanih