Povezane vesti

''Bio sam u životnoj opasnosti'' Mladen Mijatović progovorio o natežim trenucima u Izraelu

''Bio sam u životnoj opasnosti'' Mladen Mijatović progovorio o natežim trenucima u Izraelu

Alo pre 6 sati
Otvorio dušu! Mladen Mijatović, jedno od najpoznatijih TV lica u zemlji, posle dve uspešne godine provedene u diplomatiji vraća se na TV PINK. U najnovijem izdanju emisije "Premijera vikend specijal", Mladen Mijatović otkrio je kakav pogled ima na posao… »
"Postavio sam glavu gde drugi ne smeju nogu": Mladen Mijatović se našao u životnoj opasnosti

"Postavio sam glavu gde drugi ne smeju nogu": Mladen Mijatović se našao u životnoj opasnosti

Mondo pre 7 sati
Voditelj crne hronike Mladen Mijatović nakon dve godine u Izraelu, vratio se novinarskom poslu na Pink televiziji. On je bio prvi savetnik i konzul u ambasadi Srbije u Tel Avivu. U toj diplomatskoj ulozi učestvovao je u organizovanju evakuacije srpskih… »
"Bio sam u životnoj: Opasnosti..." Mladen Mijatović otvorio dušu o najtežim trenucima u Izraelu nakon dve godine: "Postavio…

"Bio sam u životnoj: Opasnosti..." Mladen Mijatović otvorio dušu o najtežim trenucima u Izraelu nakon dve godine: "Postavio…

Blic pre 8 sati
Mladen Mijatović nakon provedenih dve godine u Izraelu vratio se novinarskom poslu, a sada je progovorio o svemu. - Vratio sam se novinarstvu posle dve godine, isključivo na TV Pink. Vratio sam se i veliko mi je zadovoljstvo da je pozitivan odjek u… »
"Bio sam u životnoj opasnosti, spasili smo veliki broj života" Mladen Mijatović o poslu u Izraelu: Postavio sam glavu gde…

"Bio sam u životnoj opasnosti, spasili smo veliki broj života" Mladen Mijatović o poslu u Izraelu: Postavio sam glavu gde…

Kurir pre 7 sati
Vditelj crne hronike Mladen Mijatović nakon provedenih dve godine u Izraelu vratio se novinarskom poslu na Pink televiziji, a sada je progovorio o životu kojim je tamo živeo i poslu koji je obavljao svakodnevno. - Vratio sam se novinarstvu posle dve… »
"Bio sam u životnoj opasnosti" Mladen iskreno o svom prethodnom poslu: Otkrio kako su ga kolege dočekale nazad

"Bio sam u životnoj opasnosti" Mladen iskreno o svom prethodnom poslu: Otkrio kako su ga kolege dočekale nazad

Telegraf pre 7 sati
Mladen Mijatović se posle diplomatske misije vratio na TV Pink i novinarskom poslu. Mijatović jedno od najpoznatijih TV lica u zemlji, posle dve uspešne godine provedene u diplomatiji vraća se na "ružičastu" televiziju. U najnovijem izdanju emisije… »

Vesti dana »