Повезане вести
''Био сам у животној опасности'' Младен Мијатовић проговорио о натежим тренуцима у Израелу
Ало 21.09.2025
Отворио душу! Младен Мијатовић, једно од најпознатијих ТВ лица у земљи, после две успешне године проведене у дипломатији враћа се на ТВ ПИНК. У најновијем издању емисије "Премијера викенд специјал", Младен Мијатовић открио је… »
"Поставио сам главу где други не смеју ногу": Младен Мијатовић се нашао у животној опасности
Мондо 21.09.2025
Водитељ црне хронике Младен Мијатовић након две године у Израелу, вратио се новинарском послу на Пинк телевизији. Он је био први саветник и конзул у амбасади Србије у Тел Авиву. У тој дипломатској улози учествовао је у… »
"Био сам у животној: Опасности..." Младен Мијатовић отворио душу о најтежим тренуцима у Израелу након две године: "Поставио…
Блиц 21.09.2025
Младен Мијатовић након проведених две године у Израелу вратио се новинарском послу, а сада је проговорио о свему. - Вратио сам се новинарству после две године, искључиво на ТВ Пинк. Вратио сам се и велико ми је задовољство да… »
"Био сам у животној опасности, спасили смо велики број живота" Младен Мијатовић о послу у Израелу: Поставио сам главу где…
Курир 21.09.2025
Вдитељ црне хронике Младен Мијатовић након проведених две године у Израелу вратио се новинарском послу на Пинк телевизији, а сада је проговорио о животу којим је тамо живео и послу који је обављао свакодневно. - Вратио сам се… »
"Био сам у животној опасности" Младен искрено о свом претходном послу: Открио како су га колеге дочекале назад
Телеграф 21.09.2025
Младен Мијатовић се после дипломатске мисије вратио на ТВ Пинк и новинарском послу. Мијатовић једно од најпознатијих ТВ лица у земљи, после две успешне године проведене у дипломатији враћа се на "ружичасту" телевизију. У… »
Вести дана »
Кашмир: Најмање троје погинуло у експлозији у полицијској станици
Еуроневс пре 4 минутајош 54 повезане
Дијана Хрка каже да наставља штрајк глађу: "Ниједна институција није почела да ради свој посао"
Радио 021 пре 59 минутајош 61 повезана
Фискални савет: Буџетска резерва и раст цена пројеката остају нетранспарентни
Форбес пре 6 сатијош 19 повезаних