Povezane vesti
"Neće biti palestinske države" Moćna poruka Netanjahua nakon serije priznanja palestinske nezavisnosti! "Vi dajete ogromnu…
Kurir pre 4 sati
"Imam jasnu poruku za lidere koji priznaju palestinsku državu nakon užasnog masakra 7. oktobra – vi dajete ogromnu nagradu terorizmu“, rekao je Netanjahu u video poruci, prenosi Tajms ov Izrael. „To se neće dogoditi, palestinska država neće biti… »
Netanjahu upozorio: Palestinska država neće biti uspostavljena...
Alo pre 6 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu poručio je danas da se palestinska država "neće desiti", a da one zemlje koje su je priznale daju "ogromnu nagradu terorizmu". „Imam jasnu poruku onim liderima koji priznaju palestinsku državu nakon stravičnog… »
Izrael negira nova priznanja Palestine: Najavljuju aneksiju Zapadne obale
Večernje novosti pre 7 sati
UČINILI smo to odlučno i politički mudro. Zaista smo udvostručili jevrejska naselja u Judeji i Samariji i nastavićemo ovim putem, izjavio je izraelski premijer Benjamin Netanjahu. Tanjug Izrael će nastaviti da gradi jevrejska naselja na Zapadnoj obali… »
Netanjahu: Palestinske države neće biti, države koje to žele nagrađuju terorizam
Beta pre 8 sati
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas da nezavisne palestinske države "neće biti", kao i da države koje to traže "nude ogromnu nagradu terorizmu". On je u video obraćanju rekao da za lidere zemalja koje su priznale nezavisnost Palestine… »
Netanjahu: Palestinske države neće biti, države koje to žele nagrađuju terorizam
Radio sto plus pre 8 sati
On je u video obraćanju rekao da za lidere zemalja koje su priznale nezavisnost Palestine “ima jasnu poruku”. “Imam jasnu poruku za lidere koji priznaju palestinsku državu nakon zverskog masakra 7. oktobra: Nudite ogromnu nagradu terorizmu. Imam još… »
Vesti dana »

Ovo je žena iz Bogatića koja je poginula dok je bila sa sinom (3): Na njih naleteo vozač, nije se zaustavio
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane

"Ljudi su vrištali, prizor je bio jeziv" Teška nesreća kod Šumadija sajma (Foto)
Alo pre 2 satajoš 3 povezane

Poznati lanac pekara nakon 74 godine odlazi pod stečaj Zapali u finansijsku krizu, a ovo je razlog
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana