Povezane vesti

"Neće biti palestinske države" Moćna poruka Netanjahua nakon serije priznanja palestinske nezavisnosti! "Vi dajete ogromnu…

"Neće biti palestinske države" Moćna poruka Netanjahua nakon serije priznanja palestinske nezavisnosti! "Vi dajete ogromnu…

Kurir pre 4 sati
"Imam jasnu poruku za lidere koji priznaju palestinsku državu nakon užasnog masakra 7. oktobra – vi dajete ogromnu nagradu terorizmu“, rekao je Netanjahu u video poruci, prenosi Tajms ov Izrael. „To se neće dogoditi, palestinska država neće biti… »
Netanjahu upozorio: Palestinska država neće biti uspostavljena...

Netanjahu upozorio: Palestinska država neće biti uspostavljena...

Alo pre 6 sati
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu poručio je danas da se palestinska država "neće desiti", a da one zemlje koje su je priznale daju "ogromnu nagradu terorizmu". „Imam jasnu poruku onim liderima koji priznaju palestinsku državu nakon stravičnog… »
Izrael negira nova priznanja Palestine: Najavljuju aneksiju Zapadne obale

Izrael negira nova priznanja Palestine: Najavljuju aneksiju Zapadne obale

Večernje novosti pre 7 sati
UČINILI smo to odlučno i politički mudro. Zaista smo udvostručili jevrejska naselja u Judeji i Samariji i nastavićemo ovim putem, izjavio je izraelski premijer Benjamin Netanjahu. Tanjug Izrael će nastaviti da gradi jevrejska naselja na Zapadnoj obali… »
Netanjahu: Palestinske države neće biti, države koje to žele nagrađuju terorizam

Netanjahu: Palestinske države neće biti, države koje to žele nagrađuju terorizam

Beta pre 8 sati
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas da nezavisne palestinske države "neće biti", kao i da države koje to traže "nude ogromnu nagradu terorizmu".  On je u video obraćanju rekao da za lidere zemalja koje su priznale nezavisnost Palestine… »

Radio sto plus pre 8 sati
On je u video obraćanju rekao da za lidere zemalja koje su priznale nezavisnost Palestine “ima jasnu poruku”. “Imam jasnu poruku za lidere koji priznaju palestinsku državu nakon zverskog masakra 7. oktobra: Nudite ogromnu nagradu terorizmu. Imam još… »

Vesti dana »